Da malo na udobnosti al mnogo gubis na upravljivosti. Cak je meni udobniji kad je malo tvrdji, vise volim takav osecaj primanja rupa.
Inace zastavina preporuka za zadnje je 1.8 tako da njih mozes slobodno na 2 da stavis, a mozes i prednje ako su dobre gume. Mislim probaj pa kako ti se dopadne, to barem nije tesko
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
da li postoji neka formula za prorachum pritiska .. ono kao tezhina vozila profil gume pa neshto da se dobije optimalni pritisak ...
ja sam pobegao daleko od fabrichkih normi i imam velikih problema prilikom kochenja .. guma kao da je od plastike ... klizam kao po ledu ako mi ne daj bozhe blokira tochak ...
pumpao sam ih od oka i to je 2.o za sve 4 ...
profil je 165/65 r 13 a tezhina vozila sada negde oko 500 kg sa 50 KS
probao sam kochi bolje ..ali nije to to josh uvek ... mora gume da probenim .. jer se ponashaju kao da su plastichne .. da li j emogutje da su dotrajale ... sara je duboka ali su verovatno propale od stajanja ... ili shta vetj ...
inache tamo gde sam ja pumpao gume (a to sam tek danas saznao) pokazuje za 0.2 bara manji pritisak ono srr .. tako da su moje bile naduvane na 2.2 a ne na 2.0 ...
sada sam napumpao 1.4 po tom istom srrr ... shto je ekvivalentno 1.6 ...
bolje je ali i dalje nije kako treba ..
pa nemam pojma koliko su stare .. auto je kod mene manje od godinu dana a imao je ove gume kada sam ga kupio ..
ali sve mi mirisha na to ..
ne gine mi 200 jura za nove gume .. bar prednje dve .. za pochetak ..
Comment