Pa u principu sve zavisi shta chovek ochekuje od gume i kakve su vozachke navike i afiniteti vozacha. Ovde chovek pita o dve definitivno "letnje" gume, i ako je u pitanju klasichan izbor letnje gume onda mislim da Fulda u ovom poredjenju nema shta da trazhi pored Good Year-a.
Zimsko-letnje, tj. pretpostavljam da mislish na M+S gume (?), su "ekonomik" ali ipak nesrecno reshenje jer nit' mogu da budu ni priblizhno dobre leti kao neka klasichna letnja guma iz srednjeg segmenta, a nit' mogu da budu dobre zimi kao neka klasichna zimska guma iz srednjeg segmenta, sasvim prosechnog kvaliteta. Nemoj me pogreshno shvatiti, ali da si bio primoran da te gume stavish na pravi zimski test onda ne bi imao tako pozitivno mishljenje. Sa druge strane, losha strana im je shto se zbog mekshe smeshe daleko brzhe habaju i gube originalnu strukturu, profil, i geometriju. Kad sve saberesh, zbog brzheg habanja te gume se preko leta takoreci "prepolove", tako da se zapravo na kraju krajeva sve svodi na isto - kupiti set letnjih guma koje recimo (uz neku prosechnu upotrebu) izguraju 3 sezone i set klasichnih zimskih koje izguraju 4 sezone, ili kupovati svake dve godine set M+S verzije. Problem je shto se u ovom drugom sluchaju bez obzira na godishnje doba gubi na generalnoj bezbednosti vozila, njegovoj upravljivosti, dinamici, voznim karakteristikama...
Ako čovek odluči da ima samo 1 set guma, mislim da je za ovo podneblje bolje rešenje čistokrvna letnja guma, umesto all-season. Zapravo imamo 8 meseci godišnje temperaturu koja je odgovarajuća za letnju smešu.
Ko zimi ide otvorenim putevima, ili u planinske krajeve, taj ne treba da se šali sa 1 setom guma, zimske gume mora da ima obavezno. Wintera je isuviše jeftino, a provereno odlično rešenje za zimu.
All-season bih u svakoj varijanti na putničkom vozilu zaobišao. Iz razloga navedenih u postu iznad.
Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Da, salzem se da je letnja guma za nase podneblje bolji izbor. Pre godinu dana sam uzeo dve Tigar Hitris i od tada pressao oko 20.000km, mislim da nece jos dugo jer su se dosta potrosile. Uzimam onda Good Year, nadam se da ce potrajati duze od Tigra. Inace, Hitris se dosta dobro ponasa, vozim prilicno zestoko i nisam imao problema sa proklizavanjem u krivinama, mada mi se cini da bi pri kocenju mogle biti bolje. Mozda gresim, to je neko moje subjektivno misljenje.
Ako na gumi pise "M+S" to ne znaci da je ona za sva godisnja doba,nego M - mud (blato) i S - snow (sneg) . Ta oznaka se stavlja skoro na sve moguce gume zbog zadovoljavanja odrdjenih ino propisa. Da li bi tigrovu TG 621 vozio zimi? Zasto da ne, pa na njoj pise M+S
Hitris se dobro ponasa na putu ali se brzo trosi i to joj je mana. A Good Year DuraGrip je na akciji i trenutno kosta skoro isto kao Hitris. Ima li dileme i dalje?
Hitris se dobro ponasa na putu ali se brzo trosi i to joj je mana. A Good Year DuraGrip je na akciji i trenutno kosta skoro isto kao Hitris. Ima li dileme i dalje?
Cak sta vise i GY Excellence je na akciji (u nekim dimenzijama) i malcice je skuplja od Tigra a ne moze se porediti.
Poshto razmatrash i Tigrice, ja ti preporuchujem Primu, jedino shto ne znam koja te dimenzija interesuje jer nisi napomenuo, nisam siguran da ih prave u dimenziji ispod 15", ali nije iskljucheno...
Na prethodnom BMW-u sam sa njima imao odlichna iskustva, izuzetno stabilna na mokrom i kishi (dva povelika odvodna kanala i odlichan dezen gazeceg sloja), na suvom bez zamerki obzirom na cenu, osim shto nisu bash najtishe... Meni su potrajale blizu 40 k km, odnosno tad je gumama na zadnjoj osovini vec bilo vreme za zamenu, dok su prednje komotno mogle da "pretrche" bar josh 10 k km. Taj auto je imao svojih 1350-ak kg, a i ja nisam bash uvek nezhan na gasu, ali eto, Prima je ipak potrajala duzhe od svih mojih ochekivanja... Za te pare potpisujem da nema bolje.
Buka je meni bila odlučujući faktor kod kupovine Hitrisa, to je jedino što sam znao o njoj - da je besprekorno tiha, pored toga što je korektna guma. Guma je sasvim nečujna, ili barem nije bučnija od motora u bilo kom režimu.
Ko voli da krstari u tišini uz laganu muziku, svaka preporuka.
Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment