Spremam se ja za tehnichki proshli mesec ,pa rek`oaj da sredim kochnice(ruchna).Poshto nisam mogao da nadem original sajlu(kia i sve je jasno),izradili su mi je u servis shto radi to.Odlichno!Kad ono i drugi krak ne valja!Ponovi postupak.I da ne duzim na red su doshli i cilindri,gurtne.Kochnice su bile u redu (proshao sam tehnichki bez problema),ali papucha je bila sunderasta i hvatalas previshe dole.Svi koi su probali auto na moje insistiranje tvrdili su da je o.k. ali meni se nije svidelo!Posle od prilike 20 dana voznje sve se sredilo samo od sebe.,ali prilikom nekoliko uzastopnih kochenja primechivao sam zamor(naravno u kochnicama).P_a ajde reko da promenim i ulje za kochnice .Uzeo sam ROWE dot4.Danas sam ga menjao kod majstora i oboica se gadno napatili a kochnice opet nisu dobre.KOji devil me terao da ih uopshte diram
E sad stvarno vishe neznam shta da radim
Majstor mi predlaze da pogledamo i glavnu kochionu pumpu(gumice)a njegov ortak da odstranimo one cilindre ispod pummpe(dva komada)koji mislim da igraju ulogu peto0g cilindra.SAvetujte

Comment