gume za 200sx

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

gume za 200sx

znam da se o gumama razgovaralo milijardu puta, ali sad mi ne polazi za rukom da pronadjem neki od tih razgovora, tako da moram da otvorim temu

dakle, vozim 200ks na zadnjoj osovini na izuzetno klizavom asfaltu, sto je veoma zabavno kada se ubrzava i kada se ide sporije, ali je veliki problem kada treba stati ili promeniti pravac

na autu su mi jako stare i jako istrosene Continental Sport Contact napred i Bridgestone Turanza nazad
    lepo slusaju na dobrom asfaltu, ali su ovde po gradu uzas
    cak sam i slupao auto zbog njih

stvarno je vreme da kupim nove, pa mi treba savet koje sportske gume uzeti

dimenzija je 205/55 R16

Toyo T1R mi deluju kao jako dobar izbor, jer su 9300din/kom, a imao sam prilike da ih vidim na delu i drze kao blesave

ima li ko iskustva sa Conti Sport, Potenzama i ostalom konkurencijom i sta bi u tom cenovnom rangu bio mozda najbolji izbor
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
  • Gruja
    CBC Senator XXL
    • 09.02.2006
    • 614
    • Bgd
    • Alfa 75 TS

Ako ti je bitno samo drzanje puta, onda si vec nasao gumu koja ti odgovara...

Imaj samo na umu da se relativno brzo potrose, a ako ti to smeta, ako bi hteo nesto trajnije:

Ne znam samo kolika je cena, proveri...

A tema koju trazis je verovatno ova:
    Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

drugar iz sarajeva ih vozi na VTi-ju i kaze da je presao cak 80 000 sa njima i da bi mooozda mogle jos malo, ali ce da ih menja

P.S. hvala za link

ali ipak, voleo bih da na ovoj temi izbor bude malo filtriraniji, jer se ne radi o skroz obicnom pneumatiku
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Taj drugar bas vozi kad je presao 80 soma sa gumom.

Pa sada da ti neko preporuci koju gumu voziti na tom klizavom cacanskom asfaltu vrlo tesko.
        Trebas se tu raspitati u lokalu.
        Ali sa continentalom, bridgestonom, neces pogresiti.
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

vozio sam se sa njim i iznenadio sam se kad mi je danas rekao koliko je zgazio

hehe, nisam ni ocekivao da neko zna kakav je cacanski asfalt, ali cilj je bio da kazem da je podloga uvek klizava i da mi neko ko je nekom gumom zgazio na takvu podlogu, kaze kako se ponasala

gde da pogledam Continental Sport Contact

Comment

• kilson
            Moderator
            • 09.10.2004
            • 3216
            • NoviBGD
            • AR 75 GT

Uvoznici za Conti
            Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Uzelac
              CBC Senator XXL
              • 03.12.2006
              • 1717
              • munZe

Micheliln, BF Goodrich i Tigar su najjeftinije na trzistu i aj sam zato izmedju njih birao.
              Na 16ticama nije jos tolika razlika, ali ako si za ekonomiju onda neka od ove tri.
              work in progress

Comment

• cameleon
                CBC Senator XXL
                • 30.01.2008
                • 315
                • Obrenovac

Mnogo bi mu lepo stojale Good Year F1, ali je dobra kupovina i moja preporuka Michelin Pilot Exalto,obzirom da koristim istu velicinu...bila je oko 9 800,00 u maloprodaji (linija nabavke od Multicompany-a, neka fora sa izbegnutim rabatom, ali je morao kes da se istrese)

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

najgore je sto bih ja malo gripa, malo drifta

Comment

• cameleon
                    CBC Senator XXL
                    • 30.01.2008
                    • 315
                    • Obrenovac

A jbg sad...set starih guma na neke felne, pa menjaj tockove...znas vec kako to ide....
                    Umesto jedne rezervne, ti vozi dve u gepeku...kad vide panduri svi ce te pustiti kao savesnog gradjana...he he

Nove gume sa felnama cuvaj i vozi normalno... i svima lepo...!!!

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

ma znam , ali ok, lucky me, ovde je asfalt takav da ne s****** gume
                      samo sto sam ja vozac koji krene, pa gas gas gas ( popreko, naravno ), al treba stati ili manevrisati

Comment

Working...
                      X