znam da se o gumama razgovaralo milijardu puta, ali sad mi ne polazi za rukom da pronadjem neki od tih razgovora, tako da moram da otvorim temu
dakle, vozim 200ks na zadnjoj osovini na izuzetno klizavom asfaltu, sto je veoma zabavno kada se ubrzava i kada se ide sporije, ali je veliki problem kada treba stati ili promeniti pravac
na autu su mi jako stare i jako istrosene Continental Sport Contact napred i Bridgestone Turanza nazad
lepo slusaju na dobrom asfaltu, ali su ovde po gradu uzas
cak sam i slupao auto zbog njih
stvarno je vreme da kupim nove, pa mi treba savet koje sportske gume uzeti
dimenzija je 205/55 R16
Toyo T1R mi deluju kao jako dobar izbor, jer su 9300din/kom, a imao sam prilike da ih vidim na delu i drze kao blesave
ima li ko iskustva sa Conti Sport, Potenzama i ostalom konkurencijom i sta bi u tom cenovnom rangu bio mozda najbolji izbor
dakle, vozim 200ks na zadnjoj osovini na izuzetno klizavom asfaltu, sto je veoma zabavno kada se ubrzava i kada se ide sporije, ali je veliki problem kada treba stati ili promeniti pravac
na autu su mi jako stare i jako istrosene Continental Sport Contact napred i Bridgestone Turanza nazad
lepo slusaju na dobrom asfaltu, ali su ovde po gradu uzas
cak sam i slupao auto zbog njih
stvarno je vreme da kupim nove, pa mi treba savet koje sportske gume uzeti
dimenzija je 205/55 R16
Toyo T1R mi deluju kao jako dobar izbor, jer su 9300din/kom, a imao sam prilike da ih vidim na delu i drze kao blesave
ima li ko iskustva sa Conti Sport, Potenzama i ostalom konkurencijom i sta bi u tom cenovnom rangu bio mozda najbolji izbor
Comment