jbem li ga, mogu da ti slikam felne na mom autu posle 10 godina, leto-zima, nikad farbane i sl. nema ostecenja od soli, tako da ako ima problema sa materijalom, verovatno je to kod aftermarket jeftinih felni. ali takve se i lako krive i pucaju, pa je i opsti kvalitet los. ne verujem da ijedan proizvodjac fabricki montira nekvalitetne alu-felne.
Zasto celicne felne za zimske gume?
Collapse
X
-
@coco
Gresis po pitanju alufelni , nema veze kvalitet i tezina aluminijuma sa nagrizanjem soli ,u pitanju je samo zavrsna zastita felni (sto svakako ima veze sa proizvodjacem) tj. debljina i kvalitet zastitnog laka jer aluminijum nikad nije u direktnom kontaktu sa vremenskim uslovima a do ostecenja i nagrizanja dolazi najcesce kad se felna zagrebe ili fizicki osteti od ivicnjaka rupa i sl. Imao sam priliku da vidim najkvalitetnije felne (speedline,oz compomotive sport , borbet ...) nagrizene i nikakve a isto tako i aftermarket felne koje su skroz ok !
PozzSaab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Originally posted by Ji 4TzeZnači kome je auto serijski bez lanaca, kad naiđe na sneg, ne treba ni da ih stavlja, fabrika je to eto sigurno predvidela?
Šta ako meću letnje gume, je l to znači da ne treba stavljati neke druge?Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
@rank
kod nas u hr ti stize najlosija roba, to je opce poznata stvar. recomo molydon. kad sam ja kupovao svoje, natjerao sam ih da stave felge bez guma na stroj za balansiranje. 2 od 4 su "poskakivale". tak da od sad pa nadalje sve pa i felge narucujem izvan hrvatske."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
Comment