Ako su fabrički bili uljani, naravno da ti gasni neće raditi kako treba !?
Proverite SACHS, oni su dosta jeftiniji a ne fali im mnogo ...
Meni su fabricki bili uljani, kada sam ih menjao u ponudi su bili Bilstein gasni i njih mi je prodavac preporucio i njih sam uzeo. Na deklaraciji je pisalo da su za Golfa 1, ako vec pise da je za taj model onda su sigurno prilagodjeni i odgovarajuci. Moje misljenje je da nema veze da li su fabricki uljani ili gasni nego je bitno da su odgovarajuci za konkretan model auta!
Mene muci druga stvar i nadam se da smem ovde da pitam da ne otvaram novu temu. Cim mi sednu dve osobe pozadi auto mi legne vise nego sto treba, to je bilo i sa starim amortima i sa novima. Jel to ima veze sa amortima ili samo sa oprugama? Kada ne sedi niko pozadi auto ima normalnu visinu.
"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Malo da osvezim temu, potrebna su mi 2 zadnja amortizera za audi a4 avant. Htedoh prvo Bilstein da uzmem, ali mi nesto drve da nece da mi daju garanciju jer mi je auto spusten (oko-30mm).
Da li uzeti Sachs koji ispada oko 12500 + ruke (oko 2-3 soma) ili Kayabu koja je 12000 u Beogumi sa sve ugradnjom i odbojnim gumama?
Comment