MONROE novi amortizeri!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RANK
    CBC Senator XXL
    • 28.02.2007
    • 1635
    • Beograd
    • FIAT MAREA WEEKEND 1

Re: MONROE novi amortizeri!

Nemacki?! Pa kako da zna da je nemacki?
    Za bilstein se slazem.
    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• oooo quattro
      CBC Veteran
      • 01.08.2007
      • 126
      • Zrenjanin

nudili su mi u jednoj neke optimal. Prvi put čujem, Ali još nigde nisam našao bilstein u Zrenjaninu. Znači da ipak uzmem MONROE?

Comment

• milan_g1
        CBC Senator XXL
        • 07.02.2007
        • 863
        • Karaburma

Originally posted by banebg81
        Ako su fabrički bili uljani, naravno da ti gasni neće raditi kako treba !?
        Proverite SACHS, oni su dosta jeftiniji a ne fali im mnogo ...
        Meni su fabricki bili uljani, kada sam ih menjao u ponudi su bili Bilstein gasni i njih mi je prodavac preporucio i njih sam uzeo. Na deklaraciji je pisalo da su za Golfa 1, ako vec pise da je za taj model onda su sigurno prilagodjeni i odgovarajuci. Moje misljenje je da nema veze da li su fabricki uljani ili gasni nego je bitno da su odgovarajuci za konkretan model auta!

Mene muci druga stvar i nadam se da smem ovde da pitam da ne otvaram novu temu. Cim mi sednu dve osobe pozadi auto mi legne vise nego sto treba, to je bilo i sa starim amortima i sa novima. Jel to ima veze sa amortima ili samo sa oprugama? Kada ne sedi niko pozadi auto ima normalnu visinu.
        "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• ciklon
          CBC Senator XXL
          • 11.08.2008
          • 362
          • Beograd

Recimo, u Calibru 2.0 8v fabricki idu uljni a 2.0 16v idu gasni amortizeri.... sve zavisi sta se "ocekuje" od auta.
          ponika marke ROG :-)

Comment

• Williams
            CBC Senator XXL
            • 07.02.2006
            • 556
            • Beograd- Cerak

Malo da osvezim temu, potrebna su mi 2 zadnja amortizera za audi a4 avant. Htedoh prvo Bilstein da uzmem, ali mi nesto drve da nece da mi daju garanciju jer mi je auto spusten (oko-30mm).

Da li uzeti Sachs koji ispada oko 12500 + ruke (oko 2-3 soma) ili Kayabu koja je 12000 u Beogumi sa sve ugradnjom i odbojnim gumama?

Comment

Working...
            X