dali je iko koristio bakarne linije za kociono ulje , dali se uopste koriste za tako nesto ...
bakarne linije
Collapse
X
-
Bakarne cevi za kocione vodove? Ja posteno da ti kazem druge i nisam mogao da nadjem kada sam menjao iste na svom autu. Otisao u prodavnicu uzeo koliko treba (duzina) sa vec napravljenim krajevima. Zasto bi to bio neki problem?You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
-
-
Originally posted by SAAB PoWeRnije kriza
bakar je skuplji od metala , tako da nestedis
nego mislio sam , sebi staviti posto su linije hrdzave nebi da mi pukne u voznji a bakar je kao smotati , samosto me brine dali se to radi , dali moze podneti pritisak ...
Kod kocionih creva je primarno da su trajne, drze pritisak i da trpe tecnost.
Mislim da tu klasicni celici rade posao savrseno.work in progress
Comment
-
-
Mislim da mozes bez problema staviti bakarnu cev, ona ce izdrzati pritisak sigurno, samo treba dobro spojiti krajeve, i gledati da nigde ne struze cev od vibracija. Postoje i bakarne cevi presbucene plastikom, tako da je to mnogo bolje od "golih" bakarnih cevi...Stilo 1.9JTD 16v 140KS
Comment
-
-
Onda aluminijum!
Jaci, jeftiniji, dovoljno mek ne hrdja.
Sad, da li podnosi bas kocionu tecnost ne znam, ali ako je podnosi bakar, ne znam sto je nebi trpeo aluminijum.
Anyway, meni bakar nekako cudno zvuci, i daljework in progress
Comment
-
-
Originally posted by SAAB PoWeRverujem da mi je puno bolja opcija bakar , iz dva razloga , lakse je smotati cev i nece hrdjati .
A zavijanje...pa ne savijas skelsku cev, cev te debljine savija se najnormalnije, nadji samo par nekih tockica za krivine..To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment