Cudan zvuk u menjacu na Yugo Tempo 1.1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • muki_kg
    CBC Član
    • 17.12.2008
    • 33
    • kragujevac

ako ti se cuje menjac kad pustis kvacilo a necuje se kad stisnes(mislim dok radi na leru) onda ti je otisao mali lezaj na spojnickoj.vozi slobodno do sledece zamene seta kvacila pa ga ujedno sa njima zameni dok je skinut menjac.ne moras da ga otvaras,vec skini samo druk lezaj i videces dva srafa m6 za 10 kljuc,odvi ih oba,izvuci lezaj i zameni novim.
    ma samo napred! ali popreko!

Comment

• muki_kg
      CBC Član
      • 17.12.2008
      • 33
      • kragujevac

Re: Cudan zvuk u menjacu na Yugo Tempo 1.1

Originally posted by somicom
      Imam jugica '99 godiste i od pre godinu-dve mi menjac pusta neke zvukove koji mi uzasno smetaju. Odlicno se salta, ne krci, sve kako treba. Ali cim ga opletem u cetvrtu-petu, cuje se nesto u menjacu, kao da je zvekno neki lezaj. Odprilike, takav neki zvuk. Menjao sam druklezaj, ali ista prica. Ljudi kazu da se ne isplati otvarati menjac i menjati lezajeve pa me zanima jel postoji neki aditiv koji bi resio problem ovog cudnog zvuka. Postoji sansa da je u menjacu neko vreme bilo manje ulja nego sto bi trebalo. Mozda je to napravilo neki problem.
      ako ti se cuje menjac kad pustis kvacilo a necuje se kad stisnes(mislim dok radi na leru) onda ti je otisao mali lezaj na spojnickoj.vozi slobodno do sledece zamene seta kvacila pa ga ujedno sa njima zameni dok je skinut menjac.ne moras da ga otvaras,vec skini samo druk lezaj i videces dva srafa m6 za 10 kljuc,odvi ih oba,izvuci lezaj i zameni novim.
      ma samo napred! ali popreko!

Comment

Working...
      X