Danas me zovu iz Hyundai-a NBGD da mi zakazu za 10 dana... hoce da mi farbaju citava vrata, i to oba!!!!! To bi podrazumevalo skidanje, rasklapanje, znaci katastrofa! Ubedjuju me kako se tu nista nece primetiti. Ja im kazem alo bre, necu da mi farbate pola auta zbog one sitnice a oni rekose "slusaj momak, ako zelis da ti auto sto se lima tice i dalje bude u garanciji moras da radis onako kako ti mi kazemo i nikako drugacije i tu nema kompromisa". Vazno je naglasiti da su mi rekli da je po njima u pitanju korozija 95% (sto ja kao laik mogu slobodno da kazem da nema veze sa mozgom!!!) a tu dijagnozu su izvrsili na osnovu mail-a sa prikacenim slikama, znaci niko, niti poslovodja, niti limar nije to pogledao!!! Ja se smorio maximalno, ne znam sta da radim... kao zakazao sam... bio bih bez auta 3 dana a zeni mi termin za porodjaj 23. Maj a oni mi zakazali za 25 !!!
Odem posle radnog vremena u drugi ovlasceni servis koji mi je i prosli put kada sam nesto bio delovao ozbiljnije i definitivno me nisu zavlacili kao ovi sa NBGD-a... i covek poslovodja dodje, pogleda, kaze da tu nema nikakve korozije nego da je u pitanju hemijska reakcija izmedju dve "supstance" odnosno da je to sto je dovelo do klobuka trebalo da ide ispod farbe, to je neka zastita, i da je do toga doslo na proizvodnoj traci... zagrebao je malo noktom, skinuo farbu ispod koje se takodje vidi boja i kaze da se tu ni slucajno ne trebaju skidati vrata vec da ce uraditi farbanje unutrasnjeg dela vrata, da ce biti "bolje nego fabricki" da cu u najgorem slucaju biti bez auta od danas do sutra ali da ce se potruditi da urade za jedan dan!!!
Jasno je da cu da odem u ovaj drugi servis posto kao korisnik garancije a oba su ovlascena servisa imam pravo da biram gde cu, je li tako?
Jedino se sada pitam, posto mi je ovaj rekao da dodjem sa servisnom knjizicom da je oni kopiraju nakon cega ce isto da slikaju i da posalji mail u Koreju gde traze odobrenje za rad, kada dobiju odgovor tek onda zakazuju... posto su ovi sa NBGD-a isto to radili i kod njih sam usao u garancijski postupak, nadam se da ne moze da dodje do toga da neko ko daje odobrenje kaze "sta je ovo, pa ovaj se vec prijavio na drugom mestu, ne moze na dva mesta..." mislim, jeste smesno ali... uopste mi je cudno to trazenje odobrenja iz Koreje... covek me je pitao zasto se nisam javio na NBGD gde sam i kupio auto na sta sam ja rekao da su mi oni blizi a i deluju ozbiljnije, sto i jeste tacno ali mu nisam rekao da su mi ovamo vec zakazali popravku...
Sta mislite o ovome ?
Ili da odem na NBGD i da insistiram da neko od MAJSTORA izadje da pogleda to? Da li ja njima u tom slucaju smem da kazem da sam bio u drugom servisu i da su mi oni rekli da to nema veze sa korozijom? Hocu da mi oni to poprave zato sto su mi oni i prodali takav auto !!!
Ma brate otkazi prvom servisu i neka ti farbaju rubove samo u ovom drugom...
Jel zna neko uopste kakav dil imaju ovlasceni servisi sa proizvodjacem - jel naplate sve pa i radne sate tako da im se isplati da resavaju stvari u garantnom roku?
objasni situaciju ovima drugim,da ne bude zaebancije kasnije...a ako ti ovi prvi vec kazu da moraju tako da rade,onda im trazi auto- neki koji imaju na ta dva dana...
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Danas sam podigao auto. Generalno sam zadovoljan uradjenim iako nije savrseno. Nema vise te podklobucenosti, ne primecuje se razlika u boji, jedna vrata su uradjena odlicno, bas kako treba, medjutim na drugim se pojavilo nekoliko minijaturnih "kratera" na mestima na kojima ih nije bilo, kao sitne rupice, to je mozda zato sto je radjeno lokalno i nisu skidana vrata... neke ogrebotine koje sam imao su mi takodje ispolirali tako da se sada ne vide... sve u svemu zadovoljan sam...
Comment