Rec je za pezo 405. Zadnji desni tocak u voznji mi sam od sebe blokira. skroz zablokira skripi guma posle par metara se pusti ili recimo ako zastanem posle neka sekunda se sam pusti i mogu da produzim da vozim. ovo se ne desava stalno ali mislim da se desava kad prodjem na neka velika neramnina, rupa, lezeci policajac takva stvar. napominjam da se ne desava uvek kad prodzem preko nesto vakvo. Sta bi moglo biti gde da trazim kvar
Blokira tocak samo od sebe na pezo
Collapse
X
-
Re: Blokira tocak samo od sebe na pezo
Najčešće ručna, ali može biti i prljavština u crevu ili cilindru. Lako je ustanoviti ako je do creva, otpuštanjem oduške cilindra na točku koji blokira. Mora da je dobar protok prirodnim padom i jak mlaz pritiskom na papuču kočnice.
Comment
-
-
Re: Blokira tocak samo od sebe na pezo
Originally posted by Gavrazameni opruge paknova i vozi...
Gavra je u pravu. Pored te i opruga koja vraća sajlu ručne, ako je oslabila, ili se iskrivila i podešena da odmah hvata! Sve to, što bi Srbin rekao cuzamen (zusammen) dovodi do toga što ti se dešava, na neravninama, stiskao ti ili ne. Najlkaše ustanoviti: Podigni tu stranu na dizalicu i okreni točak rukom. Ako ti nije zategnuta ručna, mora se lepo okretati bez šumova i otpora.
Želim ti uspeh u radu i " Have a nice day!" (bez Sun, jer ovde ceo dan kiša)
Comment
-
Comment