ma taj deo sam procitao i sto je tuzno bila je najinformativnija informacija o hitris pneumatiku na internetu, mene interesuje svakodnevna iskustva obicnog coveka, kako drzi kad je vlazno, kako na kisi eto za sneg nije imala vremena (imam wintere tako da nije ni bitno), jel bucna, kako se trosi itd...al vidim da svi koji su kupili 635 se drze njega, znam dosta taksista koji uzimaju 635 i kazu super, nekima su nudili Hitris a oni koje ja znam odbiju jer se drze proverene stvari...
Trenutno imam 4x TG635, kupljene pre 2 godine i preslo se sa njima oko 20k-25k km.
Zadnje su u odlicnom stanju sto se tice dubine sare, prednje su se znatno istrosile. Generalno sam zadovoljan ponasanjem gume, mada nisam neki ekspert za ocenjivanje pneumatika.
Sad planiram da uzmem 2x Hitris za prednje tockove.
Pa sada pravimo off jer je tema vezana za primu a ne hitris, ali okay. Evo dacu ja par komentara, nije licno iskustvo ali moj dobar drugar vozi hitris vec jedno 5000km. On je veoma zadovoljan gumom, za sada se ne trosi, dosta je tiha, verujem da je tisa od prime, odlicno se ponasa po kisi, on auto vozi na otvorenom po 160-170, nema tresenja, nema vibracija, on je vise nego zadovoljan. Za sledece leto ce promeniti i zadnje gume i uzeti opet Hitrisa. U pitanju je nisan almera koju je vozio sri98.
!*/ ti Tigar! Izašo mi balon na novoj TG635 posle 8000km! Vratio je prodavcu i još čekam zamenu! Prošlo je 35 dana, čekam još malo i idem da im se napominjem familije! Ta strana nikad u rupu nije upala!
Comment