Ma bolje je BoostMobil. Kad moze Betmobil sto ne .....
Danas sam ubijao vrijeme oko Aleka sa kocnicama. Poceo sam od prednjih jer su cicale i strugale. Ja skinem pakne kad ono u njima masu metala. Ka da ih braca nalivaju od eksera. Stari ih je mijenjao prije nekog vremena ali je nesto komb. sa starim dobre debljine. Odma se vidi razlika, jedna ima vise bakra (ili je nesto drugo, mesing ...) a druga se ne zuti vec sjaji ko zeljezo. Ja stavim opet neku staru "zutu" i sve je OK. E sad kakve su to "metalne". Jel to posto se pravi na divlje pa se trpa svega i svacega. Nesto kao virsle lijepe i ukusne pa se desi da naletimo na papak
Ja jos nista nisam stigo da radim oko auta nikako da padne kisa, a mozda je tako i bolje pre cemo da zavrsimo sa gradjevinskim radovima, ali ne bi bilo lose da se promene diskovi pre zime
E nole nole gde bas tebi da se zapadnu papci :lol: :lol: :lol:
Boost, ma u ove ima svega i svacega. Ma znas li sta oni stavljaju u asfalt :!: :!: Moze da se pretpostavi kada oni sa svojim plastikanerima od guma voze duplo brze kada je kisa ili snijeg
Nope, nisam stigao, motor se iscupao, izvalio iz nosaca, istisnuo haubu na gore, otvorio je na 240 km/h u trenutku saltanja 4 > 5 , bas kad je TuRbo pritisak dosao u 5-oj i hauba je smlatila krov jedno 10cm ga spstila (jos se cesem po glavi ) .. tako da sada kupujem jednu drugu karoseriju koju cu da ojacam i da postavom postolja od escentricnih presa (vibracione noge) kao nosace motora. Samo sto ce projekat trajati preko cele zime, jer hocu i imam posla na drugim stvarima usput.
Inace ide suludo, ja sam lud za volanom, sposoban na puno sto sta ali ovde moram da mislim pre nego sto stisnem gas,jer motor neceka i neoprasta greske.
Naprimer ptiljubna ploca od kvacila je 600Nm i proklizava na kvacilu u izvesnim trenutcima, u napadu obrtnog momenta.
Mada nece biti na rototestu sa postojecim Tubom vec sa jednim GTBB 37/40 tako da najverovatnije necu nikad ni saznati sadasnje stanje kad je u pitanju HP. Ali ce zato biti neka nova cifra, a ova sad je samo proracunska spekulacija, a od mislim se nezivi u mom svetu tako da ostajes bez nekog direktnog odgovora za sada. Da bacim cifru izmedju 450-600 Ks necu te slagati
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
E ja sam uspijo na svojoj hondi da iskrivim za 15000km dva kompleta diskova orginalnih od honde i sad imam TaroxG88 ali ni to nije baš to što ja hoču . http://www.motorsportworld.co.uk/frame- ... -discs.htm
A ovo me interesuje što Boost radi dali je to ko več probao i imaju li slučajno koja avta več nešto tako sa vodnim lađenje.
Znam za keramične ali ovo prvi put vidim
Comment