OK, ljudi ne sumnjam ja da ste vi zadovoljni Winterom pogotovo njenom cenom, tu nema pogovora. Ja samo prenosim svoja zapazanja dok su na utu bile Continental gume u autu se nije znalo da ide pri brzinama 120-160, znaci bukvalno bez zvukova, od kako sam namontirao Winteru takodje je podnosljivo ali pri zaustavljanju bruje i cesce se pali ESP i ABS sa njima nego sa Continentalom koji je istini za volju bio 205/55/16 tako da verovatno i sirina gume utice. Elem kao sto rekoh gumu mi nisu zamenili jerbo su rekli da je to u granicama normale (sve 90grama) pa standardima Tigra koji daje garanciju na iste.
Pozzz svima i da nebude zabune generalno i ja sam zadovoljan Winterom za toliko para koliko sam dao nista drugo nisam mogao da stavim novo, samo kazem ako imate vise para bolje idite na nesto drugo sta da preporucim nisam siguran,
Pozzz josh jednom
Pozzz svima i da nebude zabune generalno i ja sam zadovoljan Winterom za toliko para koliko sam dao nista drugo nisam mogao da stavim novo, samo kazem ako imate vise para bolje idite na nesto drugo sta da preporucim nisam siguran,
Pozzz josh jednom
Comment