Kakva je ova guma???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Delkan
    CBC Senator XXL
    • 14.06.2005
    • 829
    • 60 km From BG,West

Ta TG-620 je stvarno bila katastrofa.Nije danas bas sve tako crno sto se Tigra tice...

Comment

• coco
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2004
      • 476
      • i`am from the land that is placed nowhere

Originally posted by brick
      pa ako su slicnih voznih osobina a izdrze samo 20.000km onda su daleko ispod Tigra...mada ne znam uslove po kojima si ti vozio jer je to glavni faktor.
      a jel nije bit gume da se trosi ali da drzi cestu? ja sam imao pirelli p5000 i nakon 3 godine ili vise su izgledale kao nove. to sto nije drzala cestu je izgleda manje bitna stavka. pa meni je mjerilo ako je mekana, i ako je ne trebam zagrijavati previshe i ako drzi cestu u zavojima pri extremnijim brzinama - to je dobra guma. manje bitne stavke su buka pri 180 kmh i vise. slazem se s tvojom konstatacijom ako govoris o gumi na yugu, polu i takvim skatuljama i ako ne prelazis 120 tj 130 km/h te se vozis ko penzich. onda je 20 000 km jadna kilometraza, ali ako spricas po zavojima i jos ispustis sa 2,0 pritisak na 1,6 prije voznje...onda je 20 000 km prosjecna trajnost mekane gume
      "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

pa ako su slicnih voznih osobina a izdrze samo 20.000km onda su daleko ispod Tigra...mada ne znam uslove po kojima si ti vozio jer je to glavni faktor.

a jel nije bit gume da se trosi ali da drzi cestu? j
        kompromis.

ako guma A i guma B isto drze cestu, i pri tome guma B izdrzi 50% vise kilometara nije tesko proceniti koja je guma bolja, odnosno pruza vise.
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• maki
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 878
          • Budva, CG

samo sto je ovde slucaj da gume A solidno drze cestu i manje traju a gume B bolje drze cestu i vise traju,ali i kostaju skoro duplo vise
          HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

Working...
          X