Auto ce da ti traje isto i sa jednim i sa drugim samo sto sa spustenim koji su tvrdji pocece da ti skripi plastika unutra i da se cuju odredjeni zvukovi tipa pucketanje i tako to,a i silen blokovi stradaju brzo,a sve to zbog nasih "prvoklasnih" puteva.
****s voznju kad muzika mora da bude do panja da ne cujes skripanje i cvrcanje !!!
Pa moze odma da ti riknu ako naletis na vecu rupu,probaj tako,ja sam stavljao na golfa prvo tako ali je to bilo uzas koliko je auto mekano,tvrdje je bilo na standardnim nego sa tim sportskim,a onda sve ponovo skidaj i kod tokara.
Ako su ti stari amortizeri odnesi kod nekog na strug da ti to odradi i da si miran .
Sad kako prodajem auto,stavio sam obicne gume i felne i podigo ga na standard,skroz drugo auto, mislim u boljem smislu,nema vise truckanja i bojazni e nemogu ovde nemogu onde,poludim dok se parkiram,ali je meni golf bio bas patos,nisi mogo ruku da zavuces izmedju tocka i blatobrana,a imam sportske amortizere na stelovanje tvrdoce,tako da sam ga pritego dobro da ne kaci,jedina mana je ako prebrzo uletis u krivinu ide na 2 tocka,ne skroz ali osjeti se da se odlijepi od zemlje
Dobrodosao na forum Cooper
Sto se tice vozila vece klase, udobnost je i tada velika kad su skracene opruge, tako da o udobnosti u vecim klasama ne treba brinuti
3-4 cm mogu, to nije neka razlika,ali prave sportske opruge su 1 i po krug nize od standfardnih (prednje),a zadnje 2 kruga. Okacicu sutra slike pa da vidis kako se radi,taman imam 4 rastavljena amortizera
Mislis koliko max. mogu da se skrate? To sve zavisi od auta do auta,
npr. na golfu 2 dovoljno je 2.5 cm naprijed i 3 nazad da tockovi skoro udju u blatobran 15" felne 195/50 gume,dok na 3 moze 3.5 naprijed i 4 nazad pa da jos ostane prostora izmedju blatobrana i gume sa istim dimenzijama tocka kao na 2.
Mada ja nebi iso nize od 4 cm naprijed i 4.5 nazad
Comment