da li je tacno da se mogu obicni amortizeri za Yuga preraditi u sportske, to jest da se ulje u amortizeru zameni guscim uljem??? i ako je moguce da li to neko radi???
Yugo
Collapse
X
-
A kako se radi ta prepravka, posto imam stare amortizere sa mog auta (mazda 626) i vec duze vreme mi se po glavi mota ideja da ih prepravim u sportske- spustene jel zna neko tacan postupak???
Po mojoj nekoj ideji sam mislio da im skratim sipku (za 20-30 mm), sipam gusce ulje, opruge u amortizerima zamenim jacim itd...
Sto se tice spoljnih opruga mislio sam da stavim od nekog drugog auta.
Sta vi mislite o tome, posto cisto sumnjam da mogu da nadjem spustene amortizere za taj auto, a i ako nadjem verovatno kostaju ko pola moga auta.
Comment
-
-
-
Yugov amortizer se može prepraviti prema želji vlasnika...i visina i tvrdoća..i gore i dole...
Ovaj sa slike je lepo napravljen,nedostaje ojačanje "pete" ,trebalo bi dodati dva kosnika da se isti ojača,tamo gde je najslabiji...
Comment
-
-
Ajd ako mozes da posaljes i meni cenu i ko radi.Originally posted by prkeja znam postupak za yugica,ako te bas zanima javi,pusticu ti poruku na pm(mrzi me sada da kucam
Koliko bi kostao gore onaj amortizer kompletno sa uloskom ali bez opruge.
Comment
-

Comment