da li je moguce nadograditi (skinuti sa postojeceg petobtrzinca) delove koji su potrebni za petu brzinu i staviti na postojeci menjac od cetiri brzine? (ono sto bih zeleo da zadrzim su kvalitet i odnos prve brzine a da dobijem ekonomicnost jer cesto imam prilike da vozim 110-120 a nervira me sto sam u velikoj obrtazi pa se selim u sporiju traku gde se smaram sa 70...) jel ovo radio neko vec, vredi li zezati se oko toga? koja je jos razlika, sem u par zupcanika i dodatnom kucistu? malo sam laik sto se menjaca tice (nisam ga nikad ni dirao (kuc kuc)), kako se uopste dobija onaj polozaj rucice "gore desno", cime se u menjacu to regulise?
inace, ovo bih radio zbog sledeceg:
*menjac mi savrseno radi, oduvek je (Confort 1981.). nisam nikad imao problema sa istim. auto je porodicni, dobro je odrzavan. samo mu "peta" fali
*vise puta sam iskusio da NOVO ne mora biti i bolje. plasim se da promenim ceo menjac (najjednostavnija varijanta) pa moj kasnije da vratim.
pozdrav
P.S. koje manzetne da kupim za homokineticki zglob? koju god da uzmem ne traje preko 2 god.
samo "zine". kad ih menjam moram da sve skidam, pa na centriranje ponovo... ma smaranje.

inace, ovo bih radio zbog sledeceg:
*menjac mi savrseno radi, oduvek je (Confort 1981.). nisam nikad imao problema sa istim. auto je porodicni, dobro je odrzavan. samo mu "peta" fali

*vise puta sam iskusio da NOVO ne mora biti i bolje. plasim se da promenim ceo menjac (najjednostavnija varijanta) pa moj kasnije da vratim.
pozdrav

P.S. koje manzetne da kupim za homokineticki zglob? koju god da uzmem ne traje preko 2 god.

Comment