Hvala vam momci ovo mi je jako mnogo znacilo posto zaista ovako nesto-ovakve savete nisam mogao nigde da nadjem.
Evo ukratko, nazalost E46 ne vozim preterano mnogo od zime sam izvozao svega 4000 km, jel za posao koristim sluzbeni VW Passat TDI restyling od 130 ks, a nazalost ili na srecu jako mnogo radim i putujem pa mi za benku ne ostaje mnogo vremena. Mozda sam se i zeznuo sto nisam uzeo 320i od 150 ks on je idalje u povoljnoj kategoriji za registraciju kao i moj. Mislio sam cak i da moj prodam najboljem ortaku koji na leto uzima benku, a da ja za sebe uzmem 320 ili 325 restyling model.
Ukratko auto mi se jako svidja, cak i ova verzija je veoma startna, upravljiv je, volan je izuzetno precizan, isao sam sad za prvomajske praznike BG-Atina sa njim i veruj mi osecao sam se odmorno posle puta. Da ne poverujes, zar ne. Ide 210 po cajgeru, nekom dovoljno nekom ne.
Moj ima manu sto nazad ima rucice za podizace prozora, bas me interesuje da li mogu da mu ugradim elektro podizace ali sa original delovima da ne deluje da je nesto budzeno, da izgleda kao da je serijski dosao sa tim.
Evo da iscimam ortaka da mi slika benku pa cu okaciti slike.
Originally posted by overspeed
Ukratko auto mi se jako svidja, cak i ova verzija je veoma startna, upravljiv je, volan je izuzetno precizan, isao sam sad za prvomajske praznike BG-Atina sa njim i veruj mi osecao sam se odmorno posle puta. Da ne poverujes, zar ne. Ide 210 po cajgeru, nekom dovoljno nekom ne.
Moj ima manu sto nazad ima rucice za podizace prozora, bas me interesuje da li mogu da mu ugradim elektro podizace ali sa original delovima da ne deluje da je nesto budzeno, da izgleda kao da je serijski dosao sa tim.
Evo da iscimam ortaka da mi slika benku pa cu okaciti slike.
Comment