Zashto mi se auto trese kad ubrzava posebno u treci stupanj prenosa.?Dali moze da bude od korpe ,lamele ili sl.Ili je u pitanje neshto drugo?Imao sam slichno iskustvo nekad davno kad sam vozio tristaka od zeninog oca ali je tad bilo izrazenije a i chovek se nije mnogo sekirao zbog toga.Znachi trese samo dok ubrzava i to samo u 3 tu .Auto je kia sephia 1.6 i
trese mi
Collapse
X
-
Jedan moj ortak je imao slichan problem, samo shto se radilo o 20-ak godina starijem automobilu, totalno drugachije koncepcije. Kod njega je u pitanju bio drzhach motora, ali "treska" nije bila rezervisana samo za trecu brzinu.
Jel' trese non-stop u trecoj, ili samo kad predje odredjene rpm?
Primecujesh li da bar malo trese i u chetvrtoj brzini?
-
-
Znash da mozda imash pravo.Drzachi su mi otishli skroz.I sama ruchica menjacha ide napred nazad kad kochim motorom pa zato to izbegavam ili uradim sasvim nezno.Daj boze da si u pravo jer ko ce sad pred godishnji da chachka oko lamele (odoshe pare za plazu i pivo)Inache trese samo kad ubrzava a to se najvishe oseti u 3ki st.prenosa
Jahači magle
Comment
-
-
Pa, ako vec ZNASH da su ti nosachi motora loshi - zameni ih...
Ako to ne bude eliminisalo problem, onda cesh suziti broj mogucih razloga, mada sudeci po tvom odgovoru - bice da je to...
Comment
-
Comment