trese mi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mixer
    CBC Senator
    • 13.04.2005
    • 202
    • Skopje

trese mi

Zashto mi se auto trese kad ubrzava posebno u treci stupanj prenosa.?Dali moze da bude od korpe ,lamele ili sl.Ili je u pitanje neshto drugo?Imao sam slichno iskustvo nekad davno kad sam vozio tristaka od zeninog oca ali je tad bilo izrazenije a i chovek se nije mnogo sekirao zbog toga.Znachi trese samo dok ubrzava i to samo u 3 tu .Auto je kia sephia 1.6 i
    Jahači magle
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Jedan moj ortak je imao slichan problem, samo shto se radilo o 20-ak godina starijem automobilu, totalno drugachije koncepcije. Kod njega je u pitanju bio drzhach motora, ali "treska" nije bila rezervisana samo za trecu brzinu.

Jel' trese non-stop u trecoj, ili samo kad predje odredjene rpm?
    Primecujesh li da bar malo trese i u chetvrtoj brzini?
    http://www.bmw.tv

Comment

• mixer
      CBC Senator
      • 13.04.2005
      • 202
      • Skopje

Znash da mozda imash pravo.Drzachi su mi otishli skroz.I sama ruchica menjacha ide napred nazad kad kochim motorom pa zato to izbegavam ili uradim sasvim nezno.Daj boze da si u pravo jer ko ce sad pred godishnji da chachka oko lamele (odoshe pare za plazu i pivo)Inache trese samo kad ubrzava a to se najvishe oseti u 3ki st.prenosa
      Jahači magle

Comment

• overspeed
        CBC Senator XXL
        • 24.05.2005
        • 2779
        • Kosovska Mitrovica

Pa, ako vec ZNASH da su ti nosachi motora loshi - zameni ih...
        Ako to ne bude eliminisalo problem, onda cesh suziti broj mogucih razloga, mada sudeci po tvom odgovoru - bice da je to...
        http://www.bmw.tv

Comment

• mixer
          CBC Senator
          • 13.04.2005
          • 202
          • Skopje

O.K moze da pomogne
          Jahači magle

Comment

Working...
          X