Re: Dosadno lupkanje kod tocka
Znam da je tema bajata, ali zbog ovoga
moram da pitam nesto (po cenu da ispadnem glup u drustvu) : jel moguce da se ulje unutar amortizera toliko smrzne da amortizer uopste ne reaguje, kao da ga nema, a posle nekog vremena (u voznji) se sve unormali ? Inace auto je stajao na planini , na oko -15 na vetru vise od 10 sati. Kad kazem "kao da ga nema" mislim na neubicajenu tvrdocu auta, oseca svaku rupu kao udarac, ceo auto se potrese, i sve se unormalilo nakon 10 predjenih km. Osecaj je bio kao da vozim sa skroz ispustenom zadnjom gumom.
Da napomenem da nikad nisam usao u hladniji auto u zivotu, grejacima zadnjeg stakla je trebalo 1/2 sata da odlede, a aku star 7-8 meseci je jedva pokrenuo anlaser. Snega na autu uopste nije bilo , tako da je ledeni vetar svirao kroz sve rupe na asconi.
Ili je mozda nesto drugo bilo u pitanju?
Desilo se pre 10-ak dana, sad je sve OK, samo me zanima da li da ipak nabijem auto u sneg sledeci put?
Znam da je tema bajata, ali zbog ovoga
Originally posted by sw.brick
Da napomenem da nikad nisam usao u hladniji auto u zivotu, grejacima zadnjeg stakla je trebalo 1/2 sata da odlede, a aku star 7-8 meseci je jedva pokrenuo anlaser. Snega na autu uopste nije bilo , tako da je ledeni vetar svirao kroz sve rupe na asconi.
Ili je mozda nesto drugo bilo u pitanju?
Desilo se pre 10-ak dana, sad je sve OK, samo me zanima da li da ipak nabijem auto u sneg sledeci put?
Comment