Pre nekoliko dana kada stisnem pedalu kocnice ona je poprilicno tvrda. Auto koci dobro, ja mislim da je problem u servu ali pre nego sto bilo sta pocnem interesuje me sta Vi mislite?
Golf I problem sa kocnicama
Collapse
X
-
Ako je cilindar onda bi trebalo ubrzo da ti blokiraju kocnice tj. da se nevrate koliko je dovoljno pa stalno koce po malo,zamjena cilindra je po meni jedino rijesenje,neki se petljaju sa tim gumicama, i sta ti ja znam,zamjenis cilindar i miran siHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Ja sam radije za promenu kompletnog cilindra jer u praksi reparirani traje krace nego novi (koliko god on bio djubre).
Jutros kada sam dolazio na posao kocio je sasvim normalno
GREMLINI - Sta drugoOriginally posted by DoraBanovao me Goran
Comment
-
-
Originally posted by Mishaali u suprotnom je bolje reparirati stari (menjati gumuce i sve ostalo) nego kupiti djubre iz male privrede!SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Originally posted by SaaboOriginally posted by Mishaali u suprotnom je bolje reparirati stari (menjati gumuce i sve ostalo) nego kupiti djubre iz male privrede!HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
Comment