Interesuje me ako mi neko moze objasniti sta to predstavlja?? Jesu to diskovi mozda??
Cross-drilled rotors
Collapse
X
-
A sto se nebi lepo na srpskom izjasnili kad vec imamo svoj jezik?
Da probam: Buseni i shlicovani diskovi?
Busenje sve sto je radjenoi na njima u sustini nema nikakvu drugu osnovu do da se izbegne FADING efekat, sto znaci da kad se kocione obloge zagreju, posto sadrze organske materije dolazi do isparavanja i stvaranja gasova. Ti gasovi isparavajuci iz obloga i nalazeci se izmedju diskova i obloge , naprave jedan "vazdusni" (gasni) jastuk koji smanjuje frikciju te efekat kocenja izostaje.
Da bi se to izbeglo radilo se na tome da se naprave ili rupe na diskovima koje bi evakuilare te gasove ili shlicevi (zljebovi, ili kanali, kako vec hocete.
I jedan i drugi nacin imaju svoje nedostatke.
Naime, kad je disk sa zljebovima, dolazi do nejednakog sirenja diska na segmentima izmedju zljebova te se dobije amplitudna sirina diska po obimu. Oseca se u pedali kao pumpajuci efekat i vrlo cesto zna da proizvodi neprijatne zvukove kao kocenje po tarabi. Razne geometrijske sare zljebova daju razlicite fenomene i nijedan nije imun na fenomen koji sam opisao skroz na skrz. U isto vreme se smanjuje aktivna frikciona povrsina po obimu diska sto zahteva daljnje pojacan pritisak pedale, ili pak kocione obloge sa boljim frikcionim koeficientom.
Rupe, na diskovima imaju istu tandensu da smanje povrsinu ali taraba kocioni efekat ovde izostaje. Vise se koristi kao kozmeticki disk nego sto je koristan, jer nazalost zahteva odrzavanje koje niko jos nije nikad naveo, a to je da se moraju bar jedan put mesecno ocistiti rupe, inace u protivnom dolazi do naslaga prasine kocnica ikoja vremenom zatvara rupe. To sto je problem, nije da se sam gasni jastuk vratio nazad i da imate skroz obicne kocnice, problem je sledece prirode, i to imam u licnom iskustvu jer sam godinama trazio resenje protiv pucanja diskova uz rupe:
Cestice koje su se natalozile i zatvorile rupe, se puno brze sire usled grejanja i sire se vise nego li sam materijal diska. Sirenjem jednostavno nateraju disk da eksplodira
Thats it /Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Jos fali slika da sve to upotpuni, s toga evo neke
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Jos jedan mali dodatak Boostovom objasnjenju.
Zljebovi (ili grooved rotors) takodje sluze za...hm u originalu "deglazing" - kada cesto i jako kocite, standardne pa i sportske plocice se, pa recimo "uklizaju" odnosno na povrsini se od visoke temperature stvara sloj odnosno "glaze" koji stvara isti efekat kao i led pod tockovima. Isti efekat se javlja i kod ceste gradske voznje, ili kod previse "mekanih" plocica. Grooves sluze prvenstveno za "struganje" ovog staklo-sloja kako bi plocica povratila punu snagu kocenja. Losa strana je, naravno, malo povecana buka i povecano trosenje plocica.
Comment
-
-
Renomirani proizvodjaci kocionih diskova ne buse rupe zato sto to veoma narusava molekularnu strukturu metala i on postaje podlozan pucanju oko tih izbusenih rupa, pogotovo pri velikom radnom naprezanju (citaj cestim i zestokim kocenjima). Umesto busenja gotovog glatkog diska proizvodjaci ih liju sa rupama. Najlakse ces prepoznati takav disk po tome sto on ima zaobljene ivice rupa an ne ostre ili secene pod uglom.Boost or bust...
Comment
-
-
Comment
-
Comment