Hmmm... prvo ce poceti da mi curi na prednjim sisicama, pa na zadnjim... pa da stavim posudu neku da se ne klizem po garazi Imao si u gepeku neki sistem (crevo i poklopac za posudu) al mi nije bilo jasno sta kako gde
To sto sam imao u gepeku je bilo crevo sa prikljuckom na ventil od tocka na autu. A poklopac je bio na njemu i zamenjivao je originalni poklopac za kociono ulje. Finta je sa tim sa se uz pomoc pritiska u gumi istera vazduh iz sistema, dakle funkcionisalo je umesto drugara koji sedi i pumpa a ti mu vices, stisni, pusti itd itd
Funkcionise jako dobro za hidraulicna kvacila takodje
Idi do mog caleta, mislim da sam to ostavio u garazi, pa pozajmi
Ako neko od creva ima uspon pa ponovo pad, moguce da vazduh u njemu ostane zarobljen i to se resava sa tim crevom
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Sve zavis od sistema na autu.. sve varira pa cak i to
Na SAABu nije nikakav problem ni kod Mark III ni kod IV sistema.
Noviji mora na servise
Mada sam cuo za fintu gde je 3 coveka u poslu:
1. dosipa ulje koje 2. ispusta a 3: pumpa po kocnici kao kod klasicnog luftiranja kocnica. Nisam probao ali sam cuo da funkcionise
I tako tocak po tocak.
Da bi se olaksalo uzme se ulje koje je istog tipa ali druge boje
move your mind
Pa kad promijeni boju, zavrnes slavinu Trebao bi i ja zamijeniti tecnost iako koci dobro. Ali zasto da koci dobro ako moze i jos bolje. Mada dzabe i to ako prije toga ne kupim nove gume
Skoro svugde gde su kvacila hidraulicna da je posuda za kvacilo i za kocnice ipak podeljena u dnu. Kvacilo ima svoju sisicu za luftiranje i mala opisana naprava za koju je Brick pitao je fantasticna za upravo kvacila i njihova luftiranja
move your mind
hvala boost. jos jedno (bolno) pitanje- da li salju postom ovamo? ili se moze srediti da ti to posaljes busom? a imam i ja mozda opciju busa odavde koji vozi za Dansku , mozda i Svedsku. pitacu.
znam, mnogo pitam ali koga cu ako ne tebe
brick... naravno da moze da se posalje, moze cak i kao 2 pisma ako hoces, u jednom crevo sa ventilom u jednom sam chep (poklopac)
Preporuceno ili, jer znam da ovo nece hteti da salju
move your mind
Comment