Umire mi lamela...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bakara
    CBC Senator XXL
    • 29.01.2005
    • 977
    • nBGd

Za ruke majstori obicno uzimaju oko 50e...

Ovo pitam zbog burazera jer stilo koji je kupio ima tvrdo i visoko kvacilo (dok je na fabii bilo meko i visoko, i skakala je) i rekao bih da je lamela pohabana, pa bi bilo lepo kad bi prosao sa zamenom samo lamele...

@M-power
    Svakako hvala za ovaj savet, sve sto si ispricao cini se logicno, a npr. samo korpa za moju fabiu je bila oko 100e, znaci da sam promenio na vreme mogao sam ustedeti stotku. Nisam menjao zato sto su majstori savetovali zamenu celog seta.
    pozdrav

Comment

• Delkan
      CBC Senator XXL
      • 14.06.2005
      • 829
      • 60 km From BG,West

Originally posted by M-power
      Druk se menja jer je previse jeftin da se ne bi zamenio a uglavnom prvi strada.
      Osim ako nije Ford u pitanju!

Ladno je skuplji od korpe i lamele zajedno.Doduse,kad sam poslednji put zvao Tanasica prodavali su cak i posebno (druk-lezaj od cilindra) sto ranije nije bio slucaj.

Za one koji ne znaju,Ford je to smislio tako da su donji cilindar kvacila i druk lezaj zajedno(u zvonu menjaca,naravno) pa se posle ceses kad ti procuri cilindar...

Comment

• Car
        CBC Senator XXL
        • 07.07.2005
        • 900
        • Beograd

Meni se desva da ponekad pri laganom gasu malo zatrese auto dok krecem. Ali to samo ponekad, i onda se opet ne desava neko vreme uopste, da bi se opet desilo da malo zatrese pri kretanju ako je slab gas.

Da li je hitno da se menja ceo set, ili moze da se vozi jos ovako neko vreme dok ne bude malo vise/cesce treslo? jer evo bar dve nedelje sad ne trese uopste, i sve normalno radi..

Da dodam jos nesto. Normalno vuce itd. nema tih proklizavanja u drugoj ili trecoj brzini i te fore.

Comment

• bakara
          CBC Senator XXL
          • 29.01.2005
          • 977
          • nBGd

Originally posted by bakara
          Kvacilo mi je bilo visoko, ali i sa takvom lamelom sam uspeo preci jos 30 000km, vozio sam je skoro da zadnjeg momenta, pocinje prvo da kliza u trecoj, kao kada vozis po vlaznom kolovozu ili imas celave gume...
          Kad pocne da kliza u prvoj, vise nema zezanja, mora da se menja...
          Evo ga moje iskustvo, samo sam zaboravio da dodam to za tresenje (trese se zbog korpe), znaci mozes da vozis jos dosta...
          pozdrav

Comment

Working...
          X