Kvacilo mi je previse visoko tako da nogu drzim u vazduhu, ako pokusam da ga spustim ne odvaja dobro. Prosli vlasnik je zamenio lamelu i korpu pre oko 25 000 km ali ne i druk lager. E sada da li problem moze da bude u losoj korpi (meko "sunce") posto je stavljena neka "italijanska". Lager susti i ocigledno treba da se menja, ali ne znam da li je u pitanju losa korpa ili nesto drugo.
Visoko kvacilo
Collapse
X
-
na polugi kvacila na menjacu s nalazi plasticna matica koja je zaobljena sa strane gde naleze na polugu i trebalo bi da ima kontra maticu a i ne mora,sajlu samo puvuces u nazad da se oslobodi od poluge i da moze da se odvije i tako spustis pedalu,a ako ti i dalje ne bude odvajao moze biti korpa a moze da se desi da na je lamela previse siroka a korpa ne moze toliko da se odvoji od same lameleko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
nema to veze svi su isti,samo je razlika sa zadnje strane kod levog tocka,ima dva zubcanika vise,nego odvrni samo maticukoja naleze na polugu kvacila sa samom menjacu,znaci uhvatis za produzetak sajle koja izlazi,povuces da se odvoji od poluge i odvijes plasticnu pidzu koja je u stvari i matica koja spanuje sve to,3,4,5 krugova pa probasko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Ma probao sam da zatezem sajlu odavno i nikako da ga podesim ili ne odvaja ili je visoko (u odnosu na kvacila kod drugih kadeta).
Nego danas mi je otvaran menjac radi zamene druk lagera, i primetio sam da su poluga koja naleze na sajlu i osovina iz jednog dela, a sa viljuskom se spajaju pomocu rukavca i srafa koji ih zateze. Da li je moguce da je osovina vremenom proklizala u rukavcu? Da li onda moze da se vrati malo "unazad" ?
Lamela mi je malo pojedena po obodu, pa mi je majstor preporucio da je preventivno zamenim. Da ne bi kupovao novu, rekao mi je da mogu da se zanituju nove obloge. Kojiko je to dobro i koliko je pouzdano?OPEL ASTRA G 1.4 16V
Comment
-
-
Za taj auto remont lamele i nije opasan,moze da prodje sasvim lagano. Mislim, da ti ne pravi nikakav problem. Obloge se kupuju na metar, rezu po meri i nituju. Ako imas srece, promenice ti i opruge (krajnje preporucljivo). Siguran sam da, negde u tvojoj okolini, ima varijanta da das svoju staru lamelu i odmah uzmes remontovanu uz doplatu. Nije to skupo.
Comment
-
-
Originally posted by prolupatorObloge se kupuju na metar, rezu po meri i nituju.
Comment
-
-
Kada sam otisao danas da kupim druk lager prodavac me je pitao koje je godiste auto jer po godistu postoje dva tipa menjaca za 1.3. Posto znam samo da je menjac menjan nemam pojma koje je godiste, a prodavac mi rece da oba tipa druk lagera mogu da se stave samo mogu da prave neke probleme. E sad, jel moze po kodovima na menjacu da se prepozna tip i godiste? Da li je moguce da je stavljen pogresan tip korpe i lagera, pa da zbog toga zeza?
OPEL ASTRA G 1.4 16V
Comment
-
-
Ma menjaj ceo set ako hoces da resis to... Cim ti je lamela pojedena po obodu ni korpa ti ne "nosi" ko sto treba. Tako je meni bilo - stavio nov set i jedva izdrza 20kkm. Kad sam skinuo vidim samo po obodu tragove naleganja, unutrasnja polovina kao iz kutije (nikad nije ni dodirnula zamajac i korpu). Imas LUK za oko 75e, pitaj eMa.... and then the damn thing gone wild!
Comment
-
-
Pa i meni je strana lamele koja ide prema zamajcu pojedena po spoljasnjem obodu, a strana prema korpi po unutrasnjem. Ne znam koliko korpa ima udela u tome posto sam primetio da mi je i zamajac veoma blago pojeden.
Da li se zamajac obradjuje kao i diskovi?OPEL ASTRA G 1.4 16V
Comment
-
Comment