Bez ljutnje, ali na ovom forumu ima par zescih snobova.
Slike varenja zastave 128
Collapse
X
-
Uopste ne razumem ovoliku ironiju
Covek za par stotina evra kupuje jos 2-3 godine zivota 128ici i sta je tu toliko nerazumno? Mislim komentari bolje da je ovo ili ono.... pa nema drugo, krpi to sto ima, sta ce.... and then the damn thing gone wild!
Comment
-
-
Nema ironije, pogresno si me razumeo.
Nerazumno je to sto covek ocigledno zna da radi to sto radi, a trosi silu vremena na Sizifov posao.Tako moze do kraja zivota, svake druge godine da ga radi i u to utrosi stotine radnih sati.
Razumno bi bilo da to znanje i radni elen upotrebi na nesto korisnije sto ce donositi novac, umesto sto ce ga trositi na uzaludan posao. Ako nemas para, a ocigledno znas da radis trazen i naplativ posao, onda tu nesto ne stima."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Ja nisam vlasnik 128-mice i vlasnika jedva da poznajem.
Sto neko rece za par stotina evra znam da ce zastava bez vecih problema
vrsiti posao jos najmanje 5 godina.
Izgleda da neki ljudi ne idu nigde van BG i ne vide kakvi se auti voze po
unutrasnjosti srbije.
Sta je mogo da uradi vlasnik 128? Da je proda za 300-400 evra da doda jos 500
i da kupi sta? A da traje 5 godina?
A inace iznutra nije mazana kobitom vec bitulitom pa preko toga je fenom
lepljen kondor. Vlasnikova zelja!
Comment
-
-
Stvarno, deluje kao da majstor zna sta radi za te pare
Kliko mu je samo prskanje? Trebao bih mog starca iz garaze da opletem...
Aj bas pitaj.
Pozz
PS: Zar se kondor ne lepi po kupatilima kao izolacija!!!!???!?!?
A i dobro je opleo farbajuci i kutiju od ventilacije
Comment
-
-
za g60:
lepi se po kupatilima, a bogami i po automobilima i to fabricki na unutrasnjost vrata krova, poda, ali se prethodno najnormalnije farba, a zatim lepi, prvenstveno kao zvucna, a ne hidro izolacija.
Ovaj majstor to, naprotiv, ocigledno koristi kao antikorozivnu zastitu, sto takodje ima smisla."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Kada se dobro odradi posao, to traje i duze od 5 god, pogotovo ovako zasticene sajtne i jos plus ako se ostali kanali i supljine slicno zaliju. Auto je kompletno pregledan, i vise nije macka u dzaku, covek ce znati sta vozi. Mnogo su gori oni koji nece da ulazu jer smatraju da im je auto krs i voze se dok to traje tj dok ne zavrse negde van puta jer im je otpao tocak ili kompletna greda.
Imao sam jednu slicnu avanturu sa jednim audijem 80, mislio sam da cela ta akcije nece izdrzati vise od od 3-4 god. Vec je usao u 8 godinu, jeste probio lak tu i tamo ali se jos uvek vozi. Svaki trud se isplati, da li trenutnom vlasniku ili sledecem nije bitno. Ako bude zadovoljan s njim vozice ga, ako bude imao viska para da uzme nesto bolje i novije, uradice mozda i to, ali se nece kajati sto je ulozio trud i vreme oko ove 128-ce, to ce mu ostati.
Comment
-
-
Originally posted by g60Ne vide nesto na fotkama... Ili se ne secam... Jel menjao kadice na vratima i patosu?
Neznam sta su kadice na patosu?
Kad se radi prag na autu prvo se ucvrsti auto da ne izgubi mere.
Onda se odsece prag.
2 skine se podprag.
3 Odsece se donji deo poda koji ide od donjeg ruba praga do poda.
4 Uzme se lim recimo sirine 30-40 cm zfalcuje se i zavari na njegovo mesto.
5 Onda se odsece deo poda koji ide od gornjeg ruba praga do poda.
6 Izfalcuje se ivica i savije potraban luk pa se zavari na mesto. (Ovo retko propada na autu.)
7 Onda se postavi podprag tj obican lim koji spaja gornji deo poda i donji deo poda.
8 Preko toga se navaruje prag bilo kupovni bilo pravljen.
Evo skice kako izgleda poprecni presek svega toga.
Comment
-
-
Originally posted by nikolapanicSvaka cast za trud ali veeeeeeeeeeeliki minus je to sto deo oko motra nije odradjen do kraja.Pa na zastavi se motor skida za kratko vreme pa je sve moglo i lepse da bude imajuci u vidu sta je odradjeno samo u unutrasnjosti.
Odozdo oko motora je auto smirglan i isprskan sa BODY plastobitom.
Comment
-
Comment