Kao posledica lupkanja od pre godinu dana ( http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... ama&t=7368 ) i razumevanja da gume u oprugama nece resiti situaciju, desilo se sto se i dalo pretpostaviti. Kod Vektre je i ovako kilava limarija, a posebno deo gde se oslanjaju opruge i bas tom delu je dosao kraj - od tri duza putovanja sa teretom rastresla se limarija...
Trebalo bi da posetim limara da to sredi, a ja da se u medjuvremenu raspitam sta mi je ciniti...
Da li da ostavim stare opruge i opet rastresem limariju,
ili da probam da na otpadu nadjem polovne opruge (koje su, opet, ko zna kakve - mada sam negde na ovom forumu procitao da kod opruga i nema sta da se pokvari - samo zamor materijela
sto se verovatno i desilo kod mene)
ili da dam 7000din za par novih ojacanih opruga u EuroAutu.
Kao sto pretpostavljate, hteo bih da izbegnem poslednju varijantu, ako je moguce
(limar ima prednost
)
Trebalo bi da posetim limara da to sredi, a ja da se u medjuvremenu raspitam sta mi je ciniti...
Da li da ostavim stare opruge i opet rastresem limariju,
ili da probam da na otpadu nadjem polovne opruge (koje su, opet, ko zna kakve - mada sam negde na ovom forumu procitao da kod opruga i nema sta da se pokvari - samo zamor materijela

ili da dam 7000din za par novih ojacanih opruga u EuroAutu.
Kao sto pretpostavljate, hteo bih da izbegnem poslednju varijantu, ako je moguce

(limar ima prednost

Comment