Nista ne brini, maltene normalna stvar. Verovato ti ABS radi kao moj, pa ima isti bag. Naime, svaki put kada sam auto terao na motornu kocnicu, palila mi se lampica ABS-a pretpostavljam zato sto na dyno-u prednji tockovi vrte valjak i idu ne znam ni ja koliko, a zadnji stoje u mestu, sto verovatno zbuni senzore ABS-a jer detektuju pojavu koju razumeju kao slajfovanje tockova u mestu (sto se verovatno i tebi desava po ovom snegu). Pa komp verovatno ugasi ABS misleci da je u maleru.
Stani, ugasi auto, upali ga ponovo i vozi dalje
206>>> izgleda da si u pravu. Prvi put kada se upalila lampica, bio sam na snegu, ali je sajla od rucne kocnice bila zaledila, tako da su zadnji tockovi bili blokirani. Stao sam, ugasio pa upalio auto, razdrmao rucnu kocnicu dok sajla nije popustila, i bez problema krenuo dalje....
Drugi put kada se upalila lampica, tj. sinoc, podloga je bila jako klizava, tako da je postojalo i veliko proklizavanje prednjih tockova
koliko odgovora...
pa detaljnije...ovako...Vectra B DI 2.0...isao sam da odvezem drugaricu kuci...a nisam poznavao put...a ona (koza) mi nije rekala da ima lezecih policajaca...tako da sam mahinalno dva puta jace stisnuo kocnicu...i tada mi se upalila lampica ABS...
ali par dana pre toga kada je pao prvi sneg, isao sam da se zezam malo sa kolima..."malo" povlacio rucnu...( ) isto tada mi se upalila lampica...
sad mi sve mirise na ovo sto je rekao 206...
p.s. nekako mi se cini da je ABS promenio zvuk kada se upali (cuje se zzzzzzzzz))
Pazi da se ne sparis sa banderom na ovom snegu. A to zzzz. To shvajsuje . I kako to Boga ti nazivas drugaricu kozom. Ne zna ona sta su lezeci policajci.
pa ovo je Srbija...a ovde se uvek pravi nesto novo...Znas one zaobljene izbocine sto su poceli da "lepe" po ulicama...ja iz zovem "slon(ovi)"...imas ih npr. izmedju Savskih blokova...e sad zamislis tu izbocinu koja je 10cm visoka i 180cm sikoka pa kad nasade jos jedan klasicni lezeci na to... zato sto ovaj nije zaustavljao "brze" vozace...mozes misliti?! dobijes uspon od 30° na sred ulice!!! bolesno!!!
pa jos sneg...
Comment