yugo,yugo nece dugo!!e ovako imam jedan problem koji me muci vec nedelju dana!!!u pitanju su klesta prednjih kocnica!!!znaci,posle dotrajalog serva,cevi,creva,klesta resio sam mog yugica castiti novim delovima.znaci nov servo,cevcice (samo prednje kocnice),creva.i klesta.naravno nova kociona tecnost.
sve sam zamenio,sve je radilo ok,do otprililike kad sam proso 10km s nim
onda su blokirala klesta!!!ne skroz al dovoljno da u trecoj nemogu izvuci 40kmh!katastrofa.onda malo ispustim tecnost ,odvrtanjem sarafa za izduvavanje vazducha i sve je opet ok.pa posle opet.jedna klesta su original,jedna remont.servo original.100%
sad sumnjam u tecnost(texaco dot 4)ali neznam dali to ima nekakve veze,posto u yugica se sipa dot 3!!e to je to.
sve sam zamenio,sve je radilo ok,do otprililike kad sam proso 10km s nim
onda su blokirala klesta!!!ne skroz al dovoljno da u trecoj nemogu izvuci 40kmh!katastrofa.onda malo ispustim tecnost ,odvrtanjem sarafa za izduvavanje vazducha i sve je opet ok.pa posle opet.jedna klesta su original,jedna remont.servo original.100%
sad sumnjam u tecnost(texaco dot 4)ali neznam dali to ima nekakve veze,posto u yugica se sipa dot 3!!e to je to.
Comment