Na jugu traju oko 25-30.oookm
Na FABIJI sam menjao na 35.000km imale su jos po 2 mm sare
sa ovim novom sam presao isto toliko al ima jos dosta(ali sira je guma i veci tocak)
E sad uglavnom ih menjam tako sto 2x prednje 1xzadnje.
Znaci pri svakoj drugoj zameni prednjih kupim i par zadnjih
Na toyoti koroli koju sam pre imao gume su presle 80.000km. zamisli cudo. Inace su bile marke bridgeston
Izvini zaboravio sam na peticu
Na njoj pogonske nemaju pravila ponekad na 10.000 ponekad 40.000 zavisi kakav mi je raspolozenje
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
M3: zadnje oko 30.000 km, prednje oko 40.000 km, obe Miche,in Pilot Sport
X5: do sada presle oko 15.000 Michelin Diamaris 4x4, ostalo olo pola sare.
206: zavisi od raspolozenja, do sada obicno oko 25-30.000 (Pilot, Yokohama), mada su ove Toyo bile presle oko 20.000 i ostale na oko pola sare, a ostatak sam slizao posle jedno 1.000 km...Dragovi i slicne zajebancije.
Sta radim s njima? Pa bacam jer kod nas i dalje ne postoji DOOOBRA protektirnica za putnicki saobracaj (za teretni program saljem gume u Nemacku na protektiranje za oko 60% cene nove gume sa garancijom)
The difference between men and boys is the price of their toys
meni zavisi od guma ali u prosjeku izdrze 30000km, savine oko 15000km,na mojim kolima,dok kod tate na autu su jos fabricke sve 4 i presle oko 50000km,sad bi trebalo da se mjenjaju ali imaju jos oko 3mm sare
Michelin Pilot Sport na Passatu 30 000, sledece '06.letnje sezone cu kupiti nove. Sve 4 se ravnomerno trose, menjam mesta svakih 5 000 i auto je sa pogonom na sva 4 tocka (4Motion). Zimske su B-stone Blizzak i tek su drugu sezonu na kolima=15 000.
Mitsubishi Pajero III, '00. LWB 3.2; Bridgestone- za sada 40 000, u odlicnom su stanju a zimske su i vozim ih preko cele godine. Sjajne gume, bolje nego sam Pajero.
Kada se istrose bacim i kupim nove. Ne protektiram i ne kupujem polovne. Gume su jedina stvar koja drzi 1700 kg pri brzini 140-160 km/h na putu i zaustavljaju.
Sa vesanjem,gumama,kocnicama i upravljackim mehanizmom (volan,letva,itd.) nema varijanti i kompromisa-mora da bude najbolje moguce.
...meni gume traju dok ih ne zamenim...cim promenim gume ubrzo prepalim prednje dve i onda one toliko otvrdnu da im se potrosnja nenormalno smanji ali zato i drzanje...
...zadnje 2 god (40000 km) koristim zalihe HANKOOK guma koje su ostale burazeru dok je vozio Yuga MaliN - sampionat Srbije...ukupno 10 komada...poslednje dve su pripremnjene za kad otopli a sada vozim zimske...a koliko cesto menjam gume izracunejte sami...
P.S. ...nije mi cilj da kompromitujem, ali nikako nemojte da kupujete HANKOOK...ocajne su...!!! :x
Dobro Drugari dokle cu ja da ponavljam tu temu za gume koliko i kao se trebaju upotrebljavati gume???Koliko traju itd itd...
Vi znate da sam ja to doktorirao a neceta da slusate .
Posle se cudite kad se nedaj boze nesto desi.
Ali sta da se radi mladi ste momci treba Vam pomoci.
Guma vozila ne vozila TREBA DA SE MENJA NAKO MAXIMUM 6 GODINA.
Trosenje gume ne ovisi samo o njezinoj kvalitetit ,tu postoje jako punao faktora koji su bitni za njezino trosenje. Nije isto dali je guma na Fici ili
Mecki.>Nije isto dali auto tezi 600 kg ili 2 tone.Nije isto dali auto ima 30KS ili 300 KS. nije isto dali auto ubzava za 7 sek/100 ili 13-15 sek/100
Nije isto dali vozite ljetne gume po zimi ili obrnuto. Nije isto dali ja auto sa prenjom ili zadnjom vucom. Nije isto dali je auto 4x4 WD.Nije isto dali vam je prosecna voznja 70km/h ili 150km/h
Guma skoro svaka do 70km/h se trosi normalno uz uslov da ne forsirate po krivinama. svaki dodatni km preko 70km/h povecava brzinu trosenja gume. Nemoze se ocekivati od 300ks auta da gume vozi 50.000 km.
Obrnuto kod Fice je 12 cola guma i rotira dvostruko brze od 15 -16 cola ,guma pa se zato bzo i trosi.
Ima jako puno detalja oko toga ako konkretno nekog interesira detalji
cika Luka1 stoji na raspologanju.
Comment