Trajanje guma?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Luka, koga sada zastupaš odnosno šta sada prodaješ od guma?
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• luka1
      CBC Senator XXL
      • 20.10.2004
      • 170
      • Skoplje-Makedonija

Tetak

Brate Tetak sedim kod kuce .
      Ovi moji govnari me odjavili kad su videli kakvo mi je zdravstveno stanje.
      I to dok sam bio na zvanicnom bolovanju .
      Kod nas ti je moderno da si potpises otkaz na blako papiru cim se zaposlis i kad mu sevne u glavu odes bez otkaznog roka ,bez koristenja godisnjeg odmora ,bez ikakve dokumentacije .Paloma maramica ti je postala radnicka klasa.
      Napravis im 4 generalna zastupnistva pa ti se ovako lepo zahvale.
      Ustedis im sa znanjem godisnje stopedese hiljada E ,to im je malo.
      Obicno ljudi vole da taje ovakve rabote ,nije ugodno .
      Izgubio sam pravo na zdravstvenu zastitu zato sto sam"Ja trazio otkaz" iducih godinu dana.
      Sektor mi je radio sa najboljim profitom u firmi .Kao necemo da radimo vise gume nije rentabilno,a poslje toga uvezu jos 2000komada.
      No nece za dugo.Pomesali su datume. Pa tako je ispalo da sam sam sebi dao otkaz u neradnom danu.
      Nemogu im oprostiti zato sto se to meni desilo na poslu.Sad ih drmaju nadlezni organi.
      Neka mu ga misle .Ja nemam napravljeno nista sprotivno zakonu,a oni ?????
      Ja sam ti tip koji za prave drugare pliva Dunav u sred zime,ali ako me nagaze smisljeno onda su ga nadrljali.
      Humana firama nema sta. Humanost O
      Bez obzira sto mi je zdravstveno stanje zaje.......no.. ja se sa svojim dragim drugarima sa foruma salim.
      www.nipponavto.com.mk
      info@nipponavto.com.mk
      Bato sve mogu da uzmu ali znaje i iskustvo malo morgen.
      To ti se zove MK rabota.. Hoce u Evropu a nisu ni za AL.

Pozdrav za mog brata Tetka
      Pozdrav za staro drustvo

Comment

• BOOST
        Founder - Admin od Začetka
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Uh.. bem im.. drugar, sutra jurim za ono zadnje sto sam pocheo da isteram, ako je aktuelno?
        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
        move your mind

Comment

• luka1
          CBC Senator XXL
          • 20.10.2004
          • 170
          • Skoplje-Makedonija

Reketasi

Danas je u Sk bio Bora Corba na Kanalu 5.
          i ja mu kazem vidi ovu;

REKETASI
          Ja imam kucne reketase,ajde cale daj nam pare nase.
          Radili smo za njih na crno,svrercovali robu cak za Brno.
          A keva nas samo gleda ,pare nam tvoje nikad neda.
          Reketasi smo prva liga,a za kevu,bas nas briga.
          Cale ajde lovu nam broji,ti znas da smo reketasi tvoji.
          I nemoj da te kazemo kevi,mi smo ti reketasi levi.
          Ej,cale pazi sta radis,lovu kad vadis,necemo sitnu kintu,ne padamo na tu fintu.
          Lova nam odma treba da kupimo kilu,dve hleba.
          A ostali dio love,na zurku nas drustvo zove.
          I svaki dan mi je isto stanje,reketasi mi prave sranje.
          Nemoj da ti pravimo lazi,keva samo to trazi.
          Nadrljaces kao zuti, sazna li keva da se nesto muti.

PICE

I kad pijem ja se smijem,a ustvari tada bijem.
          Cutanje pravilo je kuce,ne treznim se jos od juce.
          Pijanog svi me se boje,i na ledenom vani stoje.
          Zene me tada vole,gledam ih kroz prizmu gole.
          I pijan ja se vozim ,policije ja se grozim.
          U balon mora da se duva,alkohol da se cuva.
          I zasto nitko nece da me svati,pijancem me zele zvati.
          A jedino sto ja zelim,da se malo razveselim.
          Pozdrav za staro drustvo

Comment

• luka1
            CBC Senator XXL
            • 20.10.2004
            • 170
            • Skoplje-Makedonija

Boost

Zahvaljujem batka unapred na akciji. ako treba da se pliva Dunav tu sam.
            ,ako nista drugo spasio si se od Balkanskih igri bez garnica.
            Sve nam mogu uzeti ali zanat NE.
            Sudski sam ih vec stego ,nisu smeli to napraviti. Imaju puno kriminalnih radnji koje nemogu sakriti.
            Cika Luka 1 ne petlja se u takve stvari.
            Pozdrav za Batku sa severa,od Juga gde nema snega ali ima ljutske prljavstine.
            Pozdrav za staro drustvo

Comment

• Sasha
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 4126
              • Novi Sad

Zlatko urnisi smradove!!!
              www.arcs.org.rs/forum

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

Da Bog da tebi zdravlja brate i da sud odradi svoj posao korektno(što na ovim prostorima nije baš slučaj), oderi im kožu sa ledja ako možeš.U svakoj firmi ima prljavštine pa im je ti istresi u lice....Ti od njihovog zatvora nemaš ništa ali ima da plate!

Comment

• luka1
                  CBC Senator XXL
                  • 20.10.2004
                  • 170
                  • Skoplje-Makedonija

Smaradovi

Pozdrav za moje drugare iz garde stare i nove ,sada direktno Putin me zove.
                  Mala sala

Pozdrav za bracu .
                  Smradovi ce biti stisnuti u misju rupu,nemaju kuda ,pokusavaju prljavu igru.Potcjenili su suprotnu stranu .Drznuli su se da mi oduzmu i to malo zdravlja sto mi je ostalo.Stoka nema sta da kazem drugo.Ja na zvanicnom bolovanju a oni otkaz,Voleo bi da je obrnuto.
                  Sasha jedan deo nasih smradova je i u NS.Jedino ti je dobar lik taj Dir. sto si se video sa njime(Zoran).
                  Tetak je u prilici svakog dana da cisti takve smradove ,koji citav dan razmisljaju kako da naprave zlo .Brate Tetak ne pustaj da se kote zverovi u ljutskom obliku.
                  Znaci nema gore zveri no sto je covek,spreman za sitan interes da drugome oduzme i zivot .51 godinu nisam znao sto je da se ide kod lekara.
                  Taj govnar od mog managera gleda te u oci i laze ,kune se u svoje dete,a znamo sigurno da nas laze.Mesto da si sedi mirno na ****tu,sad ima sanse da zaradi corku.
                  Znate onu tko pod drugim jamu kopa ??
                  Ja si mirno spavam ,ne ulazim u zivotu u rizicne radnje.Retko koji biznismen ima napravljenu lovu na posten nacin,ja barem za sada takvog
                  nisam sreo.
                  Novo peceni biznismeni u privatnim firmama smatraju da si im sluga ,kud oni okom ,a ti skokom.
                  Danas mi kaze jedan moj prijatelj,da je vlasnik neke privatne firme u SK
                  batinao radnike ako ga nisu slusali.??Feudalno drustvo hoce u EU.
                  Barem da su nam ostali Turci bili bi daleko napred,i onako su bili u Mk 530g.Dobili smo ih na kondiciju ,videli da smo nepopravljivi i otkazali se od nas.Sad nasi pametnjakovici hoce donesti zakon da porodilno bolovanje traje 3-6 meseci,da se ukinu neka radnicka prava,sindikat umesto da stiti radnicke udruzene sindikate u MK on suruje sa vladom ,dele si rukovodeca mesta. Sto juznije to tuznije,no stvar je sto smo mi krajnja tacka juga.
                  Daju ti petnaes dana godisnjeg odmora i racunaju sve subote,nedelje i praznike u odmor.U tri godine sam bio samo 15 dana na godisnjem.
                  sve su nam subote radne,prekovremeno ako ostanes to se niko ne pita za nista.
                  Ako otvorite web stranu www.daihatsu.com.mk izvana vam je gladac a iz nutra jadac.(Sto se tice rukovodioca)
                  Deca se igraju sa tatnim parama i za tri godine naucili sto meni nije uspelo za trideset,ili sam ja glup ili su oni prevaranti ??
                  Da ne verujes kakvih kretena ima po ovom crnom svetu.
                  Nit smo bili drzava niti smo sada niti cemo bit.
                  Pitam neke glavonje "kakvo nam je drustveno uredenje sada" niko nezna ,dali je kapitalizam,ili socijalizam ,ja mislim da nam odgovara robovlasnicko drustvo.Pozivamo se na demokratiju??i pravnu "drzavu"
                  Para busi gde burgija nece>
                  Podnosim tuzbu u sud ,prvi sluzbenik na salteru mi kaze"sudska taksa vam je 1000 den. idite u postu i uplatite na ovaj ziro racun."
                  Izlazim van zgrade i tu odmah je kiosk sa sutskim taksenim markama,pitam zenu koja radi " ima li posta negde blizu?
                  Sta ce vam posta kupite si sutske taksene marke za 600 den.to vam je isto.Vratim se nazat na salter i pitam drugog mandova,"burazeru moze li sa taksenim markama da se zavrsi posao "moze kaze mandov odite i kupite za 600 den. sudske marke.
                  Izem ti drzvu u kojoj u istoj instituciji za isti predmet imas dve tarife ,koga kako nacekaju.
                  Treba pustiti vodu da sva govna odu-
                  Bit ce zanimljivo.
                  Pozdrav za drugare
                  Luka1
                  Pozdrav za staro drustvo

Comment

• TETAK
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3034
                    • Čačak, Srbija

Demokratiju svi shvataju kako kome odgovara....a demoktarija je brate odgovornost pre svega i prema poslu ali i prema ljudima.Ljudi demokratiju mešaju sa anarhijom a radi se upravo o striktnoj primeni zakona koji treba da važi za sve i svakoga.U Švediji bi ti ljubili i nogice i rukice(za ono što si uradio) ali ne zato što te vole ili što su dobri ljudi(gde ima dobar gazda?) nego zato što su na to Zakonom obavezni!Drži se Luka i ako možemo nekako da ti pomognemo ti piši!

Comment

• sw.brick
                      CBC Senator XXL
                      • 09.10.2004
                      • 8141
                      • Beograd, barajevo-zemun
                      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Bato sve mogu da uzmu ali znaje i iskustvo malo morgen.
                      tako je luka druze, drzi se.

zao mi je da cujem sta ti se dogadja, samo nisam iznenadjen. humanost u biznisu ne postoji odavno, samo interesi.

ma snaci ces se ti, toliko iskustvo se ne nalazi tako lako.
                      volvo
                      945 SE turbo lpg
                      344 GL lpg

Comment

Working...
                      X