@ prolupator i M >hvala na info...
krivljenje diskova
Collapse
X
-
kao sto rece @prolupator, sirok opseg.
diskovi treba da izdrze minimum 150.000-200.000km, napred.
ocekivao bih i do 300.000km, kao recimo lamela kvacila (dok traje auto).
pozadi diskovi po pravilu se manje trose tako da bi trebalo da traju for life, odnosno 300-400-500.000km koliko god se vec izvoza auto pre nego sto nesto drugo se potrosi.
e sad, dovoljno je jednom nepredvidjeno veliko termicko opterecenje i ode disk(ovi) u vecna lovista.
ili neka havarija.
meni je tako uleteo komadic necega izmedju plocice i diska i totalno mi unistio (inace ko novi) disk za 30tak km dok nisam primetio po zvuku da nesto nije u redu.
sa druge strane, diske je ko novi.
inace diskovi su imali oko 130.000km iza sebe, i potroseni oko 20% debljine. (merenjem debljine preostalog mesa za trosenje)
drugim recima, da se nije dogodilo to sto jeste, uz isti ritam izdrzali bi podosta preko pola miliona km.
a nisu, sto potvrdjuje da nema pravila.
istovremeno prednji diskovi sada imaju 150.000+ km i jos uvek je tek potroseno oko polovine mesa pa ocekujem da izdrze u opsegu 250.000-300.000km do (fabricke mere) granice kada treba da se menjaju.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Kod diskova je presudan način vožnje, kao i pravilan odabir kočionih pločica, koje opet treba da se blagovremeno menjaju!Za dobar kočioni efekat je takodje bitna i dobra kočiona tečnost, a stim u vezi i dobra kočiona creva koja ako su "pancirna" jako poboljšavaju efekat kočenja!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Blago se vama. U stvari ja sam pogresio ...nisam merodavan da kazem koliko traju u normalnim uslovima eksplatacije
Obicno je to 2 garniture plocica ponekada 3 i onda idu zajedno sa diskovima.....a meni plocice traju 30-40kTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Blago vama, ja sam potroshio Ate plochice za 12k kmIli vi ne kochite ili ja nisam normalan
Sada sam uzeo "ferodo" plochice pre oko 4k km i spalio nove diskove... skroz su plavi.
Neke falsh plochice izgleda, stvarno nisam forsirao prvih 500km, ali od prvog dana shkripe i nikada nisu prestale.
Efekat kochenja nikakav, i josh im treba 3-4 kochenja da se ugreju pa da pochnu da koche... kao da su neka racing varijanta
Znachi kada krecem od kuce zamalo izletim svaki put na glavni put jer nece auto da stane
Sada cu da predjem na ventilirajuce i uzecu Brembo max i ATE plochice ili greenstuff. Nadam se da ce ovo imati nekog efekta.
Jel ima neko iskustva sa ovim diskovima? Jesu izdrzhljiviji makar malo od oem diskova?
Ili mozhda ATE power disk?Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
normalan si ti davno smo ustanovili
da se unapred ogradim, ne bih da zracim sa previse sigurnosti (ne znam iz prve ruke) ali sam dobio informaciju od jako pouzdanog izvora da ne kupujem Ferodo plocice, tj da su skoro sve Ferodo na nasem trzistu falsifikat.kupio sam Ate kod M-a u CBC Shop-u i mirna bosna.
BremboMax cekam da mi stignu (a kad ce ne znamo) pa javljam efekat. doduse, ponudjeni su mi i jeftiniji Brembo original (drasticno jeftiniji) koji su standardnog sastava celika i glatki su (imaju samo po tackicu koja sluzi kao indikacija istrosenosti), ali ja sam malo lud pa volim da kupim malo kvalitetnije. Brembo inace ima svoju livnicu pa moze da se igra sa sastavom celika, a BremboMax su sa povecanim sastavom ugljenika i imaju crnu zastitnu antikorozivnu povrsinsku presvlaku pa ih ljudi lako pomesaju sa karbonskim...
jedan decko iz Cacka je poceo da radi uvoz (direktno) za Brembom ako dodjem do tel, javljam ti.
pozdrav
*moja konacna konstrukcija bice BremboMax, Ate i Motul 5.1. mislim da ne bih trebao da idem dalje od toga jer nemam ni ABS btw....
Comment
-
Comment