Silen blokovi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jaksa
    CBC Senator XXL
    • 23.10.2004
    • 701
    • Novi Beograd, SC

Onda nista, majstor Dragan nema servis uopste, vec radi u garazi, i to na vrlo neuglednom mestu.

Comment

• Ogi
      CBC Senator XXL
      • 07.10.2007
      • 309
      • Beograd
      • Hyundai i30 1,4

Pa zasto onda ovi nece da ugradjuju silent blokove ako postoje fabricki, to znaci da su i u Fordu predvideli da se menjaju samo oni a ne citave viljuske, zar ne? Ne znam, najverovatnije cu menjati citave viljuske jer mi je nekako bezveze da menjam samo gumice... pitanje je kako ih nabijaju uopste, i za to mora da se ima neka sprava a pitanje je kako su opremljene ovdasnje radionice... mada sa druge strane, ako su viljuske ok osim gumica... moracu da uporedim cene negde gde recimo menjaju samo silent blokove pa cu da vidim da li mi se isplati...

@Jaksa Kako je opremljen? Aj' reci , sto si takav.

Comment

• Van
        CBC Senator XXL
        • 16.02.2007
        • 1425
        • Nbgd

Jedan od razloga zasto brzo odu tek promenjeni selen blokovi je i to sto majstori pri promeni prvo zategnu sve srafove , pa onda spuste auto . Selen blok je onda konstantno napet . I nece jos dugo da bude ispravan
        ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• Ogi
          CBC Senator XXL
          • 07.10.2007
          • 309
          • Beograd
          • Hyundai i30 1,4

Ma ja vec stavio novu viljusku...

Comment

• zec
            CBC Senator XXL
            • 05.01.2005
            • 450
            • bgd

Sada uzivaj u bezbednoj voznji.
            "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• nikolapanic
              CBC Senator XXL
              • 16.10.2005
              • 657
              • Petrovac

Investicija od 60 evrica ti nije nesto preterano velika tako da si pametno postupio.
              Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

Originally posted by Ogi
                3500 dinara je jedna viljuska. Ruke su 1200 dinara na sat. Kod Gage. Znaci oko 60 evra za jednu viljusku.
                Da li je to majstor ili Anštajn? Mislim taj Gaga... I sat vremena za promenu viljuške...

Comment

Working...
                X