dodatno "punktovanje
uz to, napraviti (projektovati) kutijaste profile koji ce nositii povezivati pod, krov, bocne stranice i po duzini i poprecno.
ali njih treba napraviti na nacin da zadovolje kriterijume kres testa a kako ces to isprojektovati i testirati nemam pojma.
da sednes u auto koji nije nikako testiran a u javni saobracaj, hm pa mislim da nije bas mudro i prema sebi i prema drugima.
sami konji ne govore mnogo, kakav motor sa koliko Nm planiras da upotrebis.
Nm su ti sto zahtevaju torziono ukrucenje karoserije.
ne zaboravi i na limite prednjeg pogona, ako iole ozbiljnije pojacavas motor racunaj da pogon prebacis na zadnje tockove, ili bar 4wd sa delimicnim pogonom pozadi.
sa bazom tipa 101 ili Jugo, prakticno SVE mozes da bacis u vodu (nista ne zadovoljava konstrukciono) i nanovo od temelja pravis osnovu auta- za motor srednjeg opsega snage.
tu mislim na motore reda 150-200KS nominalno i oko 250Nm.
za jace motore nemam predstavu ni da li je uopste i na papiru moguce nesto uraditi da se dostigne potreban nivo.
meni se prvo javlja pitanje, a cemu sve to, tj koja je ocekivana upotreba auta sa takvim prepravkama.
sa druge strane, pitanje je i zasto snazan motor kada je Z101 mali i veoma lagan auto a time automatski i slabiji motor proizvodi dovoljno za pokretanje kako treba.
odnos Nm/kg bih pre gledao nego papirnatih KS maximuma.
Comment