Wiz? Znash onu prichu o gumama trece klase? Jbga, ja se ne bih usudio da stavim na auto koji cu voziti iznad 180 neku gumu sa sumnjivim kvalitetom...
Pazi, ne kazhem da je pravilo, ali shta je problem ovim muvatorima da na trecu klasu zakache nalepnicu od Tigra (skeniranu i odshtampanu) ili bilo koje druge firme i isto tako ti izdaju garanciju... Mislim, verujem da ima i jeftinije, ali jeftinije od prodavnice koja je vlasnishtvo fabrike? Hm, totalno mi zvuchi sumanuto, ajde ok ako je razlika u ceni 5-10%, ali razlika od >20% ne znam, nisam pametan. Meni ne zvuchi ohrabrujuce.
Pravo da ti kazhem, zadovoljan sam i sa cenom od 5000 i kusur.
Nastranu to sto kokoska koja sebe deklarise kao "prodavacicu" i nezna da imaju tu dimenziju,cak nezna i dali se pravi,niti zna da pozove centralu firme ili pogleda u katalog
Haha....ja sam sa njom isto imao muku da joj objasnim sta hocu. Na kraju to sredio sa nekim sefom. Uglavnom, uzeo sam Michelin Pilot Primacy 195/60 R15....ali radilo se o nekoj kompenzaciji, tako da me nije nesto narocito mnogo iskostala u poredjenju sa drugima.
Prima mi je ozbiljno usla u razmatranje i mozda bih je cak i uzeo da mi nije izletela ova kombinacija. Inace, u dimenziji 195/50 R 15, Prima kosta 3800 dinara. I apsurd....cena od 3800 je u "Agrohimu", koji je na 100m od Tigrove prodavnice, u kojoj ta ista guma kosta 4100
O tome ti pricam ja sam joj predlozio da radi u piljari,bas je za to ,kazi,inace je smesno to da su im gume skuplje nego kod drugih i to u blizoj okolini,a i za Michelin su napumpali cene
sve rijeci hvale za primu....stavio sam dve prednje na crx-a i mogu vam reci da su sasvim ok. Ono sto mi je trebalo radi same tvrdoce auta je mekana guma...a i lijepo lezi i drzi. A i malo sam zime zahvatio s njima i ne ostadoh zaglavljen nigdje.
E znam i ja da je mishelinka guma, al su i pare. Mozda nije ni to presudno koliko krateri i ostre ivice rupa - da covjek kosu pocupa kad vidi bubreg na njoj a platio je podosta..
Jos jednom: extra sam zadovoljan
Pozdrav!
Pa na svim kolima mi je tigar vec neko vreme 620 je low budzet guma koja trpi akanje extra ali je i tvrda malo meksha je 621 , 635 me je lichno odushevila i po trajnosti i po ponashanju na putu naravno prichamo uglavnom o brzinama do 160na sat , primu sam uzeo za mondea posle leta i mogu vam reci da je ista chak i shara kao na mishelinu znachi akqua planing je neverovatan izuzetno se lepo ponasha po kishi i suvom , nije buchna i ima prsten za zashtitu felne pri silasku sa ivichnjaka... dodushe mogli su veci da naprave... sve u svemu prezadovoljan pogotovu shto prva sledeca guma u tom rangu ima 80% vecu cenu , a ja sam u fazonu da gume uvek trebaju da budu dobre kao i kochnice sve ostalo je manje bitno... shto se bezbednosti tiche
moje mishljenje u sazetku je chista 10tka pogotovu shto sam ja uzeo 205/60 shto ranije nisu imali u ponudi
killaz - ovaj ako ce kum da ti divlja sa kupeom tj agresivnije da vozi, nemoj da baca pare na Tigra... nek uzme
Bridzston S03 PP ili Toyo Proxes T1-R ... mozda i Pirelli PZero Nero
2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."
Pa dobro sad, cinjenica je da je god nas vise toga lose nego sto ima dobroga ali mislim da Tigar nikako ne treba ubrajati u one losije. Do sada stvarno nisam cuo nekoga da se zali na njihove gume. Pozdrav.
Posto je proslo dosta vremena odkako je postavljena ova tema zamolio bih vlasnike i korisnike Tigar Prima guma da nam iznesu svoja iskustva sa ovim gumama. Narocito me interesuje (a verujem i sve nas) Kako se ponasa po morkom (kisi) na pravcu i u krivinama.
Comment