jel stvarno ne vidis distanser ili ti to ne podrazumevas pod distanserom?
Pa ona dva srafa kad odvrnes prvo ces skinuti distanser pa tek onda disk,distanser je malo veci u precniku od sredisnjeg dela diska.
sada posle bas gledanja vidim da je nesto nabaceno na disk. samo to nije distancer, ono sto se podrazumeva obicno pod tim.
na Jugicima koje sam vozio nesto se ne secam da je tako nesto postojalo.
koje je godiste i koji je model taj koji je slikan ?
a kod Zastave je sve moguce, pa i takve carolije nazalost.
Pa jer ti toliko tesko da priznas. Pa sta je nego distancer? Sta ti podrazumevas pod tim?
Verovatno nisi obracao paznju na tim yugicima koje si vozio jer te to tad nije zanimalo ali na svakom postoji.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ma jok ima svaki jer ceo zivot u porodici imam i po jednog yuga i izmenjali smo u zivotu par novih i svi su bez alu i imali su a ma bas svi dist. tako da to sa alu nema veze.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ma jok ima svaki jer ceo zivot u porodici imam i po jednog yuga i izmenjali smo u zivotu par novih i svi su bez alu i imali su a ma bas svi dist. tako da to sa alu nema veze.
Bice da je tako, sada sam se setio, distancer sam imao cak 1 (usrafljen malim srafom kroz one manje rupe) i to na rezervnom tocku koji je bio celicni.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Sri, ti si imao distancer na rezervnom tocku da bi on mogao da se zasrafi srafovima za alu felne.
Onaj distancer ima svaki jugo. Ja mislim da je to stavljeno zato sto se dodirne tacke na celicnoj felni nalaze na vecem precniku nego sto je precnik onog dela diska. Distancer je malo veci da bi celicna felna legla na njega.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment