ma znam za taj fazon,sad pre neki dan sam menjao na alfi pa sam izbusio cep na kanti od ulja,gurnuo crevo do dna i jednu malu rupicu za duvanje,i cas posla se naspe samo ako se pretera bice ulja na sve strane
Opel Vectra i ulje u menjacu
Collapse
X
-
u mali menjac do F15 ide 1.6L a svi ostali ide 1.8L
Malo mi se teze krece rucica menjaca nego kad sam ga kupio, pa mozda zamenom resim to, a ionako je to jedina tecnost koju nisam menjao.
Zbog citanja foruma resio sam da uzmem GM menjacko.
Jel smem da uzmem samo 2l pa da od starog dosipam 1 deci?
Malo je kretenski da kupim 3l GM menjackog ulja...
Ili da cimnem @Dimu pa da molim boga da mu je preteklo maloOriginally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Preteklo ulje su mi vec maznuli, a mislim da nesto nece da vidi razliku za tih 0.1 litra.
Kada istocis to koje je unutra izmeri koliko ga ima, ili ga je previse ili premalo. Ja sam iz svog izvukao oko 2,5 litra a staje 1,6l.
Pre nego sto se odlucis za zamenu ulja proveri da nije spojnica rucice menjaca i sipke koja ulazi u birac brzina na menjacu, kada se pojede malo teze ubacuje.OPEL ASTRA G 1.4 16V
Comment
-
-
@Dima
Ti k'o da si proizveo taj menjac !!!
Bolje da te "navatam" da mi pogledas tu spojnicu za vikend, da se ne maltretiram po majstorima... bice lepo vreme, a ja da 'ladim pivoOriginally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
Comment