delovi za juga
Collapse
X
-
delovi za juga
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go? -
Ne znam, nisma davno radio ali ne verujem da su napravili nešto posebno sem izgleda, mislim na karoseriju i izgled.
Imam jednog u dvorištu pa ako je taj vozan, možemo pogledati...
-
-
Drugar koji ima jugiće za dostavljanje fast food narudžbina često je u sličnim problemima, jer ima 3 Yuga i dostavljače sa prosečno 19 godina. Kaže mi da u oglasima imaš ljude koji prodaju delove limarije za Zastavu sa ugradnjom (bitno za krila, haube, štopaljke,...). Nešto je polovno, a nešto mala privreda. Cena je jako niska, ali potpuno u skladu sa kvalitetom.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Ako hoces obicne uske branike, mora da se menja kacenje za farove jer je kod ovog modela far izbacen ka napolje oko 30mm mislim, tako da mora da se sece i vari na drugoj poziciji. Takodje nema mesta za maglenke... Otpada jos uvek ima relativno dosta stim da je tesko naci sad vec neki koji radi samo Zastave kao pre.Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
Comment