delovi za juga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

delovi za juga

zna li neko neki otpad za jugice, ako to jos uvek postoji

a druga stvar, da li moze na ovog jugica normalan branik i maska, bez prepravki?

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Ne znam, nisma davno radio ali ne verujem da su napravili nešto posebno sem izgleda, mislim na karoseriju i izgled.
    Imam jednog u dvorištu pa ako je taj vozan, možemo pogledati...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

Drugar koji ima jugiće za dostavljanje fast food narudžbina često je u sličnim problemima, jer ima 3 Yuga i dostavljače sa prosečno 19 godina. Kaže mi da u oglasima imaš ljude koji prodaju delove limarije za Zastavu sa ugradnjom (bitno za krila, haube, štopaljke,...). Nešto je polovno, a nešto mala privreda. Cena je jako niska, ali potpuno u skladu sa kvalitetom.
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• YUgisa
        CBC Senator XXL
        • 05.06.2008
        • 793
        • Subotica
        • Yugo 1.1 EFI

Ako hoces obicne uske branike, mora da se menja kacenje za farove jer je kod ovog modela far izbacen ka napolje oko 30mm mislim, tako da mora da se sece i vari na drugoj poziciji. Takodje nema mesta za maglenke... Otpada jos uvek ima relativno dosta stim da je tesko naci sad vec neki koji radi samo Zastave kao pre.
        Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

Working...
        X