Brava za Peugeot 206

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • aldabic
    CBC Član
    • 30.10.2009
    • 10
    • Novi Sad

Re: Brava za Peugeot 206

Pitanje za Kristjan007:
    Koji je to ovlasceni servis za pezoa i citroena u Novom Sadu? Mozda mislis na servis Panic u Kisackoj ulici? Oni su mozda ovlasceni za citroena, za pezoa je jedini Katancevic na Klisi.

Bio sam pre 2 nedelje kod Panica, palila se zuta lampica i motor je nejednako radio (slabo vuce, trese se ceo auto).
    Ostavim im auto, oni me pozovu sutra dan, naplate 6300 ciscenje dizni, preuzmem auto. Sutra upalim auto, ista stvar se desava. Posto je bila subota, odvezem im auto u ponedeljak. Zovu me u utorak, kazu gotovo, ja dodjem u sredu ujutru, upalim auto tamo, ista stvar. Pitam ih, sta je ovo, sta ste to popravljali, kad se auto isto ponasa isto kao i prvi put kad sam ga dovezao? Oni kazu, ne znamo, nije tu majstor koji ga je popravljao, juce je lepo radio. Na pitanje imaju li neki radni nalog, izvestaj ili sl. samo su slegli ramenima. Pitam jeste li radili dijagnostiku, sta je rekao kompjuter, kazu, bile su neke greske, pitam kakve, kazu ne znamo, privremene. Pitam sta znaci privremena greska, opet slezu ramenima.
    Nisam imao vremena da cekam majstora, otisao sam na posao. Sutra ih zovem pitam sta se desava, kazu odvezli su auto na Telep u neki Bosch servis, kod elektricara. Odem ja tamo, majstor (Šanjika, prvi covek koji je znao sta prica, svaka mu cast) kaze da Panic uopste nije ovlasceni servis, mozda jeste za Citroen. Kaze da su oni svasta isprobavali, testirali valjda dizne i svasta pa u komjuteru ima gomila nekih gresaka i da u Panicu to nisu obrisali , da je on obrisao i da sada auto radi normalno. Preuzmem auto i vec 2 nedelje radi normalno.
    Takodje, prilikom prve posete Panicu su mi rekli da bi mogao da doteram auto da nasteluju ventile, kad budem imao vremena, posle saznam da auto ima samostelujuce ventile.
    Katastrofa opsta, bez auta sam bio nedelju dana, platio 6300din za bzvz, pri tom niko nije znao sta autu fali, a kamoli da ga popravi. Nisam imao zivaca da idem opet u Panic da trazim novac natrag za "ciscenje dizni", koje su verovatno bile prljave, ali i auto je bio prljav, nisam ga dovezao na pranje i ciscenje nego na popravku. Mogli su mi naplatiti jos 2000 za pranje i u****vanje..
    Od sada, samo Katancevic..

p.s. Auto je peugeot 206, 14 benzin, 2002. god, presao 90000.

Comment

Working...
    X