Auto bio u servisu i tamo nisu ništa neobično ustanovili, kažu sve je ok. dijagnostika ne prikazuje nikakav kvar. Kažu "vozi tako dok ide". Problem je i dalje samo kod prvog palenja, mora se držati na kontaktu oko 50-60 sekundi i onda pali. Svako sledeće palenje nema problema i u vožnji se ponaša normalno.
Auto bio u servisu i tamo nisu ništa neobično ustanovili, kažu sve je ok. dijagnostika ne prikazuje nikakav kvar. Kažu "vozi tako dok ide". Problem je i dalje samo kod prvog palenja, mora se držati na kontaktu oko 50-60 sekundi i onda pali. Svako sledeće palenje nema problema i u vožnji se ponaša normalno.
Hidro bomba 99%!
Nema dovoljan pritisak ulja i zbog toga moras da cekas toliko dugo.
Postavio sam link na proslom postu gde mozes poruciti hidro bombu iz Nemacke, salju DHL-om.
Oslabila je pumpa. Nažalost, taj menjač je samo muka. Godinu dana je tako radio kod nas, vozio sam kod majstora koji su mi rekli teraj dok ne crkne pa stavi manuelni jer je neisplativa popravka. Tako je i bilo, bez najave mi je 2x izbacio u N. Prvi put menjali osigurač, drugi put više nije bilo spasa - crk'o elektromotor koji pomera polugicu / polugice kvacila itd. Stavljen manuelni, sve super. Inace, blesio mi je elektroniku u autu, stalno je palio lampicu od struje.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Na koji osigurac si mislio kada ste menjali prvi put?
Mene je poceo da zeza menjac svaki dan, prilikom prvog kretanja..ubaci u A, ali cim krenem on cimne i prebaci u N i tu zabode,nema dalje, ne prima komandu.
Mora da se ugasi, pa upali i posle salta normalno.
Comment