Pomagajte Ljudi ako Boga znate HITNO MI JE!!!. Puci cu od muke!!! Kupio sam pre 20tak dana Reno Espace 2.0 16V 2002. god. sa automatskim menjacem. Celu otpremninu i jos sam se nesto para pozajmio da bi ga isplatio. Do danas je sve isao lepo, saltao sve brzine bez secanja i nekih zvukova u menjacu i odjednom u voznji se culo KLIK i izbacilo me iz brzine. Od tad nece da krene ni u 1. ni u 2. ni u D ide samo u rikverc i dalje se u menjacu ne cuju nikakvi zvukovi samo mi na tabli pokazuje povremeno SERVICE i upozorenje za pojas. Molim svakoga ko zna da mi kaze, sta to moze da bude ili da me uputi kod nekoga u okolini Paracina ko je stvarno majstor za automatske menjace. Unapred hvala za svaki svet.
Reno Espace 2.0 16V 2002.god. Automatic Problem sa menjacem
Collapse
X
-
Ja niti znam šta može konkretno da mu bude, niti se razumem u automatike, ali znam da ulje u menjaču mora da bude crveno i bistro isto kao kad je novo jer mnoge nevolje počinju zbog neredovnog menjanja ulja ili nedovoljne količine.
Dakle, pre bilo čega drugog, proveri kakvo ti je ulje i da li ga ima dovoljno.ex SAABotražitelj
Comment
-
Comment