Reno Espace 2.0 16V 2002.god. Automatic Problem sa menjacem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milepn
    CBC Član
    • 10.02.2009
    • 49
    • Paracin

Reno Espace 2.0 16V 2002.god. Automatic Problem sa menjacem

Pomagajte Ljudi ako Boga znate HITNO MI JE!!!. Puci cu od muke!!! Kupio sam pre 20tak dana Reno Espace 2.0 16V 2002. god. sa automatskim menjacem. Celu otpremninu i jos sam se nesto para pozajmio da bi ga isplatio. Do danas je sve isao lepo, saltao sve brzine bez secanja i nekih zvukova u menjacu i odjednom u voznji se culo KLIK i izbacilo me iz brzine. Od tad nece da krene ni u 1. ni u 2. ni u D ide samo u rikverc i dalje se u menjacu ne cuju nikakvi zvukovi samo mi na tabli pokazuje povremeno SERVICE i upozorenje za pojas. Molim svakoga ko zna da mi kaze, sta to moze da bude ili da me uputi kod nekoga u okolini Paracina ko je stvarno majstor za automatske menjace. Unapred hvala za svaki svet.
    Uzivajte u zivotu,jer zivot nema reprizu.
  • PPZ
    CBC Veteran
    • 31.01.2009
    • 167
    • Atina, Grcka

U Jagodini imaš dobrog majstora za automatske, daje i garanciju.
    Pitam sutra za broj pa ti javim.

Comment

• stevak
      CBC Senator XXL
      • 31.05.2009
      • 1215
      • Zemun
      • Saab 9000 cs 2.0T

Ja niti znam šta može konkretno da mu bude, niti se razumem u automatike, ali znam da ulje u menjaču mora da bude crveno i bistro isto kao kad je novo jer mnoge nevolje počinju zbog neredovnog menjanja ulja ili nedovoljne količine.

Dakle, pre bilo čega drugog, proveri kakvo ti je ulje i da li ga ima dovoljno.
      ex SAABotražitelj

Comment

Working...
      X