Dakle, bedak. Sinoc sam bio u gradu, malo sam se muskije provozao, i pred kraj veceri kad sam se oladio, i usporio, skontam da mi nesto lupka iz menjaca/diferencijala/necega drugog. I to samo, ali samo kad pustim gas, tj, kad auto pocne da koci motorom. Dodam malo gasa, cisto da auto povuce - ne cuje se nista! Pustim gas, opet se cuje. Ovo se desava u svim brzinama i u leru, bez obzira na turazu motora. Zvuk je recimo, kao kad sam kao klinac zbudzivao kojekakva klepetala na bicikl, da se cuje dok ide. Dakle, kako auto usporava, tako i taj zvuk usporava svoje kuckanje. Preko 70 je vec toliko ucestao, da se cuje skoro kontinualno, a kako auto usporava, zvuk je sve definisaniji, sporiji i cuje se skoro do samog stajanja. Imam utisak da se to ne desava dok motor ne dostigne radnu temperaturu, ali nisam siguran za to. Znam svaki krc i skrip u svojim kolima, a ovo me bas zabrinjava... Savet, i pomoc mi treba sto hitnije...
Auto je moj iz profila, Punto mk2 1.2 8v
Auto je moj iz profila, Punto mk2 1.2 8v
ovo mi je pomenuto na drugom mestu, koliko je to ozbiljno, i o cemu se uopste radi? Sto se tice zivota Punta pre nego sto sam ga ja uzeo... Pa, ne znam puno, sem da je redovno odrzavan, i da je imao 73k na satu (ako je verovati prodavcu...). I dan danas se redovno odrzava, i vozi fino i kulturno, sem evo ove gluposti, znaci, sve ostalo je perfektno (ako se izuzme losa plastika...
Comment