morao sam da otvorim novu temu jer sam sa temom set kvacila verovatno svima dosadio kvacilo mi je tvrdo i posto sam dve sajle kupio u ap sportu zamenio i nema promene majstor kaze da je do sajle kaze treba da se naruci original iz italije e sad zna li neko gde ima da se kupe original delovi ili gde bih mogao da narucim mozda u delti?
SAJLA
Collapse
X
-
neznam da li ste citali temu set kvacila znaci sve sam zivo menjao stavio set kvacila valeo,2l novog ulja,zamenio prvo jednu pa drugu sajlu,kvacilo i dalje tvrdo ne preterano ali tvrdo nije meko uzmem od zene trojku kvacilo mekano ko da stiskam gas ne bukvalno, inace lik koji mi je to radio radi u delti i to sam prvo radio kod njega on mi kaze da moze dA SE naruci u delti mora da ima jos neko or delove a ako mislite da nije sajla sta moze da bude?
Comment
-
-
hm, isti problem i kod mene. Probao sam da je otpustim malo ali slaba vajda jer čitav hod ide dole i ne može se ubaciti u brzinu. Ako se dotegne onda je opet još tvrđa. Malopre sam narokao WD i ulje, kanda je mekše sad. Mislim da ne gine nova sajla...
Comment
-
-
Sajla nema neke veze sa tvrdoćom kvačila,osim ako ne zapinje kao što Bokija reče.Lično sam dve otkinuo,za prethodna dva meseca,zato što se lomila na poluzi,da ti ne pričam da za moj auto mora da se pravi po uzorku (brazilac) u Boban sajli,muka živa.Ne diraj ništa,bacanje para,malo ga podigni,biće mekše za nijansu,ako možeš da voziš sa visokim kvačilom.Ipak je to novi set,mora malo da"legne".Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)
Comment
-
-
sajla je vec stavljena nemogu da je slikam, proverio sam kod nekih ljudi kod nas nemozes da nabavis original sajlu nigde sem u delti,oni naravno nemaju na lageru pa kad odes moras da narucis i to te izadje 3500dinara 50% dajes odma a ostatak kad stigne 10-12dana je rok,meni ovaj majstor koji inace radi u delti tvrdi da nema sta drugo da bude sem sajle e pa kad sam sve platio platicu i tu sajlu iz delte a ako i dalje bude tvrdo udavicu ga sajlom :-)
Comment
-
Comment