SAJLA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • boki1982
    Banovan
    • 16.03.2008
    • 273
    • Beograd
    • Fiat stilo JTD

ne u ap sportu sam uzeo pre 20ak dana tu sajlu bila je nova,neostecena,kad sam izvadio sajlu da stavim ovu sto mi je stigla video sam ostecenja i video razliku

Comment

• milannik
      CBC Senator XXL
      • 23.12.2004
      • 1455
      • Niš

Ako su i sajla i kosuljica duze za 20 milimetara nije problem, bitan je hod sajle (razlika u duzini izmedju sajle i kosuljice).
      To sto nema drzace za fiksiranje moze da bude jako veliki problem

Comment

• boki1982
        Banovan
        • 16.03.2008
        • 273
        • Beograd
        • Fiat stilo JTD

ma blagi uzas kupio sam 2 sajle u ap sportu nema veze ja sam znao da nisu or ali mislio sam da im je kopija verna originalu posto sam sa obe imao problema na kraju sam narucio preko delte or sajlu posto nisu imali na lageru stigla je za tacno 12 dana koliko su mi i rekli u original fijatovom pakovanju i preporodio mi se auto i i noga

Comment

• boki1982
          Banovan
          • 16.03.2008
          • 273
          • Beograd
          • Fiat stilo JTD

eto i posle sajle koju sam narucio u delti,3,4 dana je kvacilo bilo extra do juce i juce opet prava katstrofa bukvalno ne moze da se pritisne odem opet kod majstora cimaj vamo tamo on je skine dobro podmaze i kaze mi da postoji mogucnost da posto mi je masa zakacena za menjac da je korozirala da se on tu pregrajavao i da je to uticalo na sajlu sto postaje tvrda posle par dana, ocistio je i tu masu ismirglao,podmazao sajlu bas dobro i sad je extra sad cu da vidim da li ce da se ponovi.da li je neko cuo za takav slucaj?

Comment

• deki-ascona
            Bio nam je drug! RIP
            • 10.04.2007
            • 2118
            • NI , Trosharina

Masa smelcovala pa grejala menjac? I to toliko da je kidalo sajlu?

Ja inace nisam neki majstor ili strucnjak, ali odavno nisam cuo ovakvu ******stinu !!
            Originally posted by Valent Vudriga
            ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
            Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• bokija
              CBC Senator XXL
              • 25.01.2008
              • 640
              • Beograd

Originally posted by boki1982
              eto i posle sajle koju sam narucio u delti,3,4 dana je kvacilo bilo extra do juce i juce opet prava katstrofa bukvalno ne moze da se pritisne odem opet kod majstora cimaj vamo tamo on je skine dobro podmaze i kaze mi da postoji mogucnost da posto mi je masa zakacena za menjac da je korozirala da se on tu pregrajavao i da je to uticalo na sajlu sto postaje tvrda posle par dana, ocistio je i tu masu ismirglao,podmazao sajlu bas dobro i sad je extra sad cu da vidim da li ce da se ponovi.da li je neko cuo za takav slucaj?
              Ovo jos nisam cuo Minhauzen je za majstora obicna veverica.Da tom tvom majstoru ne ispadaju neke sarene pilule iz dzepova??Ovo je za analne. E,izvini,ali ovo ne mogu da zamislim,kako je bilo,jel mozes malo plasticnije da opises sta se sve desavalo u radnji?
              I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• Shicky
                CBC Član
                • 06.02.2008
                • 81
                • Ralja-BGD

Menjaj majstora tj nađi nekog sa smislom za humor,vidi raspitaj se malo kod drugih,nek ti pogledaju,verovatno svako ima neko svoje razmišljanje na zadati problem.Ne možeš tako u nedogled,pare se ne nalaze na ulici,a ni živci,batali to radi 3-4 dana pa ne radi,ako ti naplati svaki put onda je stvarno biiip.
                Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)

Comment

• deki-ascona
                  Bio nam je drug! RIP
                  • 10.04.2007
                  • 2118
                  • NI , Trosharina

Milannik
                  Ako su i sajla i kosuljica duze za 20 milimetara nije problem, bitan je hod sajle (razlika u duzini izmedju sajle i kosuljice).
                  To sto nema drzace za fiksiranje moze da bude jako veliki problem
                  Tebi se sajle KIDAJU ili pocinju da se kidaju, znaci da postoji neko trenje, dakle lose su postavljane od pocetka. Vidi i za te drzace. Ne verujem da ce tona masti da pomogne ako je lose namestena.
                  Treba ti neki mehanicar koji je vec stavljao sajle, ili neki specijalista bas za sajle. Takvog trazi, raspitaj se.
                  Ovo tvoje namestanje i podmazivanje moze da ide u nedogled.

Comment

• milannik
                    CBC Senator XXL
                    • 23.12.2004
                    • 1455
                    • Niš

Aman ljudi, sta napusiste coveka?
                    Vrlo, vrlo je moguce da auto vuce masu kroz sajlu i da to bude razlog raznoraznih problema, i da utice na samu strukturu sajle, iz mog iskustva najcesce prekidom, tj. secenjem sajle strujom
                    Netreba iskljuciti i ovu mogucnost

Comment

• Miljan
                      CBC Senator XXL
                      • 18.01.2006
                      • 459
                      • Nis

Postoji takav slucaj, ako je losa masa motora/menjaca, vuce masu kroz sajlu za kvacilo.

Comment

• bokija
                        CBC Senator XXL
                        • 25.01.2008
                        • 640
                        • Beograd

Ne moras da budes Sherlock da bi sabrao par stvari.To sto se tvrdi je teorijski moguce osim...ako majstor savrseni koji je skidao menjac prizna da nije vratio masu prilikom montaze,njegova velika greska.Kako je moguce da stavis pletenicu a ne vidis da je ostecena,ako jeste,a ako je los spojzasto nisi ocistio nego vratio na prljavo,mada,samim skidanjem i vracanjem srafa on ocisti mesto spoja prilikom uvrtanja.Cela prica smrdi od majstorske paljevine...

Comment

• boki1982
                          Banovan
                          • 16.03.2008
                          • 273
                          • Beograd
                          • Fiat stilo JTD

on je sad skinuo masu po njegovoj prici extra ocistio kontakte, sajlu podmazao sad je dobro, znaci nije set jer da je do seta on bi sad pokazao da nevalja kad je kvacilo mekano,sad ako postane opet tvrdo jedino sto mi preostaje da rasteretim masu sa jos jednom zicom ili neznam ni ja vise da podmazujem sajlu svakih 5 dana POD USLOVOM DA OVA NJEGOVA PRICA PIJE VODU TJ.DA PONOVO POSTANE TVRDO

Comment

• bokija
                            CBC Senator XXL
                            • 25.01.2008
                            • 640
                            • Beograd

Ma to je on nesto za..ro pa sad vadi trnje.Inace,kad je skido menjac morao je da skida i masu,i isto tako i da je vrati,na kraju sve upucuje kako god okrenes na njegovu gresku.

Comment

• deki-ascona
                              Bio nam je drug! RIP
                              • 10.04.2007
                              • 2118
                              • NI , Trosharina

Rasterecenje mase u fazonu GROUNDING MODIFICATION ne moze da skodi. Kod mene je jednom pukla pletenica i zamenio sam je , na savet jednog majstora za TV, kablom za aparat za elektrovarenje i to radi super. Zablankiras kabli, udaras po provodnicima da se dobije ravna povrsina, zalijes kalajem, i na kraju izbusis kroz kalaj rupu za sraf.

Posto @milannik rece da struja moze da skodi sajli (mada je par dana stvarno kratko vreme da se sajla pokida) , izvinjavam se tom majstoru koji je spominjao masu kao uzrok problema

Comment

Working...
                              X