Provereno 1.2 16v 6-speed ide kao leš i načisto drugi auto je u pitanju. Ne znam koliko je ispravan bio, ali volan, menjač, papučice, sasvim drugi auto u odnosu na JTD.
1.2 16v sa 6 brzina
Collapse
X
-
Odlican izbor, mnogo bolja varijanta od 1.2 benzinca.
Ne pravim vam zazubice, ali ja imam 6-tu.
Dobro dodje ponekad. Vozio sam max oko 170km/h i mogu vam reci da bas dobro dodje 6-ta preko 120... Nisam probao Stilo sa 5 brzina, ali mislim da su na ovom sa 6 malo krace brzine, mozda i gresim. U normalnoj svakodnevnoj voznji uglavnom sam do 4-te, ponekad do 5-te.
Mali OFF. na 1500km predjenog puta, potrosnja u 6-toj uglavnom (citaj uvek) i pri oko 130 km/h po boardu 5,4l/100. Dok na 160 vec ide i preko 6,2 l/100km . A kod vas?
A taj tvoj ima da trosi ko upaljac.Stilo 1.9JTD 16v 140KS
Comment
-
-
Dobro si primetio, kraće su brzine na 6-brzinskom menjaču i zato ni najmanje ne žalim što nemam takav menjač. Meni zapravo treba 6. brzina koja bi na postojeći menjač skinula još 300 obrtaja na otvorenoj vožnji, nikako postojeća vraijnta, i tako prečesto šaltam i nervira me zbog toga.Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment
-
-
jest' ponekad malo smor to saltanje...sta da se radi
ne smeta mi, znaci ipak vredi ta 6-ta. Ne znam kako je kod petobrzinskog menjaca, ali kod mene je rekao bih najjaci u trecoj brzini, tu vuce bas ko lud... Ali ima 140KS...
@reaper_HGT: nas je troje bilo u kolima pri mom merenju potrosnje ...Stilo 1.9JTD 16v 140KS
Comment
-
-
6brzina na puntu 1.2 sportingu radi posao vrh, znachi jako zivahan auto za takvu snagu, tako da mislim da je taj menjac pun pogodak za slabije motore, e sad reaperu da hgt ima 6 brzina ko zna kako bi se ponasao, mene samo kod tih sa 6 brzina nervira kratka prva
Comment
-
Comment