Tako je i kod mene. Otprilike skine oko 350 obrtaja iz 5-te u 6-tu. Izgleda malo, ali je sasvim dovoljo. Bogami povuce i u sestoj ako treba....
1.2 16v sa 6 brzina
Collapse
X
-
Ja imam punta mk1 benzinca sa 1.1 motorom, i zaista mi fali 6 brzina...
Na auto putu sam vozio oko 155kmh (po satu) ali zato je nagurao do 5500rpm a 6000rpm je vec crveno, a moze do 8000rpm....
Mislim kad bih mogao da ubacim u sestu i da mu skinem malo obrtaje, mogao bi da izvuce i preko 175kmh...
Mada i uopste u voznji ja ga vozim na visokim obrtajima, tako da bi mi sesta extra legla da bi mi auto bio malo tisi
Comment
-
-
Evo, da ne ispadne da lazem... Inace stvarno moze da navrti do 8000.... prvom mogu da prebacim 7000rpm za manje od sekundu....uhh..brutalno
Mada izbegavam da prebacujem 5500rpm
A i drugom i trecom brzinom moze... Samo necu da se zezam da ga nabijam u crveno, da ne bude BLOW-ENGINE
Cetvrtom se vec malo muci......
A Petom mu treba bas dosta vremena...i ne moze da prebaci mnogo 5500rpm...tu mu je granica negde petom...
Eh..da ima tu sestu, pa da mu obori za jos nekih 800-1000rpm ..pa bi izvukao i preko 170kmh....samo sto bi mi tad problem bila stabilnost jer auto ima 850kg... A i nije zakucan za zemlju
Comment
-
-
Originally posted by Megahertzprvom mogu da prebacim 7000rpm za manje od sekundu....uhh..brutalno
Comment
-
-
Originally posted by stefanvesJa bih isto pre uzeo auto sa 6 brzina. Neka su krace, taman da dinamika voznje dodje do izrazaja
Inace, ako ste probali automatik znate o cemu govorim.
oko 90 ks snaga motora
ljudi to je lesina na kvadrat i jos moras stalno da menjas brzine
mozda se to nekom svidi u pocetku ali posle ce sigurno zazaliti
ubih se menjajuci brzine
dosadi bre pogotovu u gradskoj voznji
jbg ali to je moj osecaj u voznji>>DAHAR<<
"Never trust anything that bleeds for 5 days and doesent die"
Comment
-
Comment